Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Denizci modasıyla gününüz daha enerjik geçecek

Marin trendini yakalamak için tekneye ihtiyacınız yok! Trendden çok denizciliği yansıtan bir yaşam biçimi olan marin stilinin ögelerini, günlük yaşamınızda üzerinizde taşıyabilirsiniz. Marin konseptli bir parçayla, gününüzün daha enerjik ve zinde geçeceğinin garantisini verebilirim. Yaz ruhunu yansıtan bu temayla, bulunduğunuz ortamın en stil sahibi kadını olacağınız da kesin! Marin denince akla hemen; çapalar, dümenler, denizci armaları ve çizgiler geliyor. Baştan ayağa bu ögelere bürünüp göz yormak yerine, denizci stilinin mavi, lacivert, beyaz renklerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz de, tek bir parçada marin ikonlarına yer verebilirsiniz. Mavi, beyaz ve lacivertin yanı sıra kırmızı ve altın tonları; bu stilin ana renklerini oluşturuyor. Stilinizi desteklemek için gold ve gümüş renklerinden yardım alabilirsiniz.

DETAYLARI ATLAMAYIN: 'Şeytan ayrıntıda gizlidir' derler... Detaylar; stilinizi farklılaştıran en önemli unsurlardır. Boynunuzda, bileğinizde, saçınızda ya da çantanızda küçük bir hamleyle, detaylara verdiğiniz önemi ortaya koyabilirsiniz. Görünümünüze detay katıyorsanız, gerçekten stil sahibisiniz demektir. Marin konseptinde de, detaylar stilinize can verecek. Stilinize son dokunuşu, fular gibi bir aksesuvarla yapabilirsiniz.

ÇANTA KONUSU: Marin tonlarının kullanıldığı blok renkli modelleri tercih edebilirsiniz. Farklı bir görüntü istiyorsanız, hasır materyalli çantalara göz atabilirsiniz. Marin trendi sayesinde, hasır ve altın tonlarının ne kadar uyumlu olduğunu göreceksiniz. Unutmayın; trendy bir görünüm için büyük çantalar yerine mini modelleri tercih etmelisiniz.

DOLGU TABANLAR :
Birçok ayakkabı modeli, marin temasıyla rahatça uyum sağlayacaktır. Ancak trendy bir tercih yapmak isterseniz, kesinlikle dolgu tabanlı sandaletlere göz atmalısınız. Bu sandaletler; hem rahat, hem havalı, hem de çok amaçlı...

Stil Zoom
OlIvIa Palermo
Stilini çok sevdiğim Olivia Palermo'yu Stil Zoom'a kaçıncı kez konuk ettiğimi sayamadım! Bana bu aralar her şey denizi hatırlatıyor, tıpkı Olivia'nın bu görünümü gibi... Sarı-beyaz çizgili kıyafetiyle, marin trendine yeni bir yorum katmış. Lacivert ceket ise klasik bir dokunuş olmuş. Bence Olivia, kırmızıya yer vermeden marin temasının nasıl yansıtılacağını çok iyi göstermiş. Olivia'nın bluzu ve pantolonu Max&Co., gözlükleri Le Specs, saati ise Bulgari.

Taze Taze

Geçtiğimiz günlerde Luxottica'nın 2016-17 sonbahar/ kış güneş gözlüğü modellerinin tanıtıldığı etkinlikteydim. Koleksiyondan favorilerim; Ray-Ban'in beyaz yarım çerçeveli modeli oldu. Dolce&Gabbana'nın rengarenk çiçekli kocaman tasarımlarını da çok sevdim. Miu Miu'nun kalp çerçeveli gözlüklerini de atlamamak lazım tabii.
Cara Delevingne, hayvan haklarıyla ilgili farkındalığı artırmayı amaçlayan 'I'm Not a Trophy' projesi için kamera karşısına geçti. Amo Elias'a poz veren ünlü modelin, çıplak bedenine hayvan görsellerinden oluşan fotoğraflar yanıstıldı. Fotoğraflarda Cara'nın işaret parmağındaki aslan dövmesi de yer aldı.
42 yaşındaki top model Kate Moss, Alberta Ferretti'nin yeni reklam kampanyasıyla dikkatleri yine üzerine çekti. İtalyan markasının sonbahar kampanyası için kamera karşısına geçen Moss, fotoğrafçı Luigi&Iango'ya poz verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA