Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Plansız bir tatile çıkmaya hazır mısınız?

Uzun bayram tatilini geride bırakırken seyahate çıkmayı planlıyorsanız; şehrin stresinden arınmanızı sağlayacak renklere ihtiyacınız olacak. Dünyanın neresine giderseniz gidin; renkli kıyafetler, bikiniler, gözlükler ve aksesuvarlarla tatil ruhunu, eğlenceyi ve bayram coşkusunu içinizde hissedebilirsiniz. O zaman şimdi sarıdan yeşile, maviden mora, turuncudan kırmızıya kadar gökkuşağının birçok farklı rengini hayal edin ve hemen harekete geçin. Hâlâ evdeyseniz hemen bavulunuzu açın, bulduğunuz en renkli parçaları içine doldurun ve acilen yola koyulun. En sevdiğiniz şarkı eşliğinde, plansız ve şahane bir tatile çıkmaya ne dersiniz? Yanınıza almanız gerekenlerle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, işte benim önerilerim...

MODERN ÇİZGİLER:
Bir tatil bavulunda olması gerekenlerin başında tek parça elbiseler var. Hem gece, hem gündüz giyebileceğiniz bu elbiseler, valizde çok yer kaplamayacak ve zahmetsizce şıklığınızı tamamlayacak. Geometrik desenli bir elbiseyle modern ve trendy bir görünüm yakalayabilirsiniz.

ŞAPKASIZ ASLA!:
Yüzünüzü mümkün olduğunca güneşten korumanızı sağlayacak bir şapka, tatil bavulunun olmazsa olmazıdır. Özellikle hasır materyalli şapkalarla, her kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz. Zamansız trendler arasındaki hasır şapkalar, modern prenses tarzınızı da desteklemiş olacak.

DÜZ TABANLI AYAKKABI:
Plansız tatiliniz için hızlıca bavul hazırlarken, öncelik vermeniz gereken parçalardan biri de düz tabanlı bir ayakkabı. Her şartta işinize yarayacak rahat bir espadril, parmak arası terlik ya da bir babet, bavulunuzda muhakkak bulunmalı. Çanta konusuna gelecek olursak... Hem plajda, hem de günün diğer saatlerinde kullanabileceğiniz bir sırt çantası ya da geniş ama yer kaplamayacak yumuşak kumaşlı bir çanta; mutlaka yanınıza almanız gereken parçalardan... Vazgeçilmeziniz olan havalı mini çantanızı da evde unutmamalısınız elbette.

BİKİNİ VE GÖZLÜK:
İster deniz tatiline gidin, ister kültür turlarına katılın; bir bavulun olmazsa olmazı bikini ve mayolardır. Ne zaman suya atlayacağınız belli olmaz, değil mi? Ayrıca güneş gözlüğünü de hatırlatmama gerek yok. Trendy bir gözlük modeli tercih edecekseniz, en az iki sezon daha kullanabileceğiniz dev renkli gözlüklere yatırım yapın. Tatilde saate bakmaya pek gerek yok ama yine de şık bir saatle stilinizi tamamlamakta fayda var.

TAZE TAZE

Burberry, geçtiğimiz günlerde Londra-Regent Street'teki mağazasında ses getiren bir etkinlik düzenledi. Luke Edward Hall'ın illüstrasyonlarının yer aldığı etkinlikte, kampanya yıldızı Callum Turner ve birçok ünlü isim boy gösterdi. Burberry'nin ikonik trençkot ve atkılarına yapılan monogram uygulamaları büyük ilgi gördü.
MaxMara'nın aksesuvar koleksiyonunun yeni yüzü Gigi Hadid oldu. Genç model, kampanya için Steven Meisel'e poz verdi.
Geçtiğimiz yıl Dior'un sonbahar kampanyasının yüzü olan Julia Nobis, bir kez daha Dior için poz verdi. Avustralyalı model, ünlü fotoğrafçı Steven Meisel'in objektifinin karşısına geçti.

Stil Zoom

JENNIFER LOPEZ
Geçtiğimiz günlerde Las Vagas'taki bir plaj partisinde dans edip eğlenirken objektiflere takılan Jennifer Lopez'in, her zaman tercih ettiği nude (ten rengi) tonlardan sıyrılıp renklere yöneldiği gözümden kaçmadı. Artık JLo'yu ten rengi tonları içinde görmekten ciddi anlamda sıkılmıştık, değil mi? Lopez'in, sahip olduğu Latin havaya çok yakışan renklerden faydalanmasının zamanı gelmiş de geçiyordu. Üzerindekileri nereden kaça aldığına gelecek olursak... Bikini Emilio Pucci 285 dolar, gözlük Fendi 495 dolar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA