Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Ünlü kadınlar yaz-kış demiyor tepeden tırnağa beyaz giyiyor

Baştan ayağa beyaz giyinmek trend olmaktan çıkıyor, adeta takıntı halini alıyor. Yıldızlar beyaz giymekten vazgeçemiyor. Peki beyaz giymenin kuralı nedir? Beyaz rengi; ceket ve pantolonda bir arada kullanabilir, hatta bunları beyaz bluz ve beyaz aksesuvarlarla tamamlayabilirsiniz. Ya da beyaz bir elbiseyle gündüz ve gece davetlerinde kuğu gibi süzülebilirsiniz; tam da ünlü yıldızlar gibi! Birkaç sezondur yaz-kış fark etmeksizin karşımıza çıkan bembeyaz giyinme trendi, önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında da popülerliğini devam ettirecek. Hollywood'un stil sahibi kadınları da, bu trendin uzun ömürlü olacağını müjdeliyor. Beyaza eşlik etmesi için aksesuvarlarda; altın ve gümüş tonlarının, detaylarda siyah ve ten (nude) renklerinin öne çıktığını da belirtelim.

EN ÇOK KİME YAKIŞIR?
Yerli ünlülerden stilini en çok sevdiğim isimlerin başında Yasemin Özilhan geliyor. Harper's Bazaar dergisi Eylül sayısına konuk olan Özilhan'ın duru güzelliğine ve zarafetine, beyaz renk inanılmaz yakışıyor. Özilhan'a, beyaz rengi en çok tercih eden isimlerden biri olduğunu söylediğimde, "Sıkça beyaz giydiğimin farkında değilim" diyor. İstemsizce beyaz renge takılması, bu rengin Özilhan'ın kişiliğiyle uyumlu olduğunu gösteriyor. Gerçekten de Yasemin Özilhan ve beyaz renk, bir bütün gibi. Ayrıca, baştan ayağa beyaz giyinmek Siren Ertan, Burcu Esmersoy, Sinem Kobal, Kendall Jenner, Blake Lively, Olivia Palermo ve Chiara Ferragni'ye çok ama çok yakışıyor.

BRONZ TENE BEYAZ KLİŞESİ
Hayır, hayır, hayır! Yıl 2016 ve geçmişteki stil ve güzellik anlayışı, birçok konu gibi değişime uğruyor. Bronz tende beyazın iyi durduğu gerçeğini atlayamayız ancak bu renk; saç rengi sarı, kızıl ya da kumral fark etmeksizin, beyaz tenle de anlam kazanıyor. Zarif görünüm; uyumla yakalanıyor, tezatlıkla değil. Bu nedenle bronzlaşmak için çaba sarf etmek yerine, bembeyaz bir kuğu gibi süzülebilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA