Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Çocuklarda siyah-beyaz şıklığı

Günlük hayatta, düğünde, davette; artık çocuklarda da şıklık anlayışı değişti.
Pembeler, morlar, maviler her ne kadar kombinasyonlara dahil edilse de; tıpkı nesiller öncesinde olduğu gibi, moda yine tekerrür etti. Stil sahibi çocuklar, pembe ya da beyaz tül elbiseler giymek yerine; ebeveynleri gibi bordo, gri, lacivert ve koyu yeşil gibi sakin tonları kombinasyonlarına dahil etmeye başladı. Renk ne olursa olsun; koyulaşan ve softlaşan tonlar, payetli, simli ya da parlak materyallerle birleşti.
Özellikle siyah elbiseler, miniklerin masum görünümlerine asalet katıyor.
Ayrıca koyu tonlarla çocuklar, kendi renklerini öne çıkarma fırsatı buluyor.
Çocuk bu ya, kendileri eşsiz birer renktir ya, aslında ekstra bir renge ihtiyaçları yoktur ya; siyah ve beyazla, veya soft tonlarla kombinasyonu tamamlayıp miniklerin kendi renklerini göstermelerine izin vermekte fayda var.

MASALSI BİR DÜNYA
Son dönemde çocuklar en çok her ortama ayak uyduran siyahbeyaz uyumundan, yani monokromun stil sahibi duruşundan etkileniyorlar. Hatta monokromu yalnızca bir parçada kullanma kuralı bozuluyor; çizgili monokromlar, çiçekli ya da geometrik olanlarla kombinlenebiliyor.
Tıpkı, yetişkin trendlerinde olduğu gibi çocukları da monokrom kurallarına dahil edin. Ancak ille de bir renk daha diyorsanız; monokrom uyumuna absürt bir rengi dahil ederek trendlerin dışına da çıkmamış olursunuz. Kırmızılar, turuncular, canlı maviler tercih edilebileceği gibi, altın sarıları ve gümüş tonları da monokroma çok yakışıyor. Hatta simli ya da parlak materyaldeki morlar ve bordolar da uygun olabilir.
Kadifeler de yetişkinlerde olduğu gibi çocuk giyim trendleri listesinin üst sıralarına yerleşmiş durumda.
Konumuz olan renkleri ve desenleri baz alarak kadife bir ceket, elbise ya da mini bir şort edinmeli ve bunları sezon boyunca miniklerin birçok kombinasyonuna dahil etmelisiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA