Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Süreyya Yalçın'ı sevmek için 5 neden

İşte bakın, o kadar da önyargılı değilim. Yelkenlerimi şıp diye suya indiriveririm. Karşımdakinin hakkını vermeyi bilirim. Aferin bana, 10 puan bana. Öğreniyorum bir şeyler... Yazları Bodrum'daki locası, evlendiği-boşandığı kocası, kılığı kıyafeti, püskülleri, mini köpeciği, sevgilileri, ağır makyajı, süsü püsü derken magazin gündeminden inmek bilmeyen Süreyya Yalçın'la beklenen sahne gerçekleşti. Aynı masaya oturup, iki lafın belini büktük. Sonra bir daha ve bir daha...

SEVEN KADIN
Ve ben Süreyya'yı çok sevdim. 'Kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir' sözünü bir kere daha kulağıma küpe ettim. İşte Süreyya'yı sevmek için 5 neden:
1. Işıl ışıl parlayan gözleri, içten gülümsemesi, sıcakkanlılığı, buram buram kokan iyi niyeti... Bugünlerde bu üçünü aynı bedende bulmak öyle zor ki. Hele de bizim buralarda...
2. Kibarlığı, zekası ve espri anlayışı. Bir an gözünüze çok naif görünüp aniden patlattığı bir espri ile ne kadar cin olduğunu fark ettirmesi.
3. Arkadaşlarına, ailesine ve çevresindekilere gösterdiği saygı ve sevgi. Bence Süreyya kendisini ve isteklerini unutabilecek kadar gözü kapalı, karşılıksız seven, özel insanlardan biri.
4. Onun da birçoğumuz gibi sevgiyi arayan, mutlu olmak isteyen ve güzel sözlere çabuk inanabilen bir kadın olması.
5. Eğlenmeyi bilmesi.
Her şeye rağmen ayağa kalkıp, güzel vakit geçirmeyi becerebilmesi, kasılmaması.
Haberiniz olsun; bütün gözlerin ona çevrilmesi, kıyafetlerinin eleştirilmesi onun umurunda değil, çünkü o öyle mutlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA