Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şu anda yaşamıyorum, Demet'i seviyorum!

Hay Allahım... Karmakarışık bir durum daha. Bu ikili ilişkiler arapsaçına dönmek zorunda mı? Gözlerimle görmesem, mutluluklarına şahit olmasam bu kadar şaşırmazdım. Demet Akalın benim sevdiğim bir kadın. Demet'i severim çünkü çok çalışkandır, ister beğenin ister beğenmeyin kendine harika bir kariyer yapmıştır. Kimseye yaslanmadan, kimseden bir şey beklemeden... Delidir, dobradır, sağı solu belli olmaz ama iyi insandır. Ve Demet bir erkeği seviyorsa gerçekten sevmiştir. Yoksa böyle elinden tutup da ona 'Kocam' demez. Şimdi ne oldu? Eşi Önder Bekensir'le tatsız bir boşanma davasının içine düştüler. Önder'i de eski tanırım, geçen gün Blackberry Messenger'dan mesajlaşmaya başladık. Çok üzgündü...

DEMET HERŞEYİMDİ
Aradım, sorular sordum, Önder cevapladı. Fakat hâlâ parçalar eksik. İnsan o kadar mutluyken karşılıklı oturup konuşmadan mahkemelik olur mu? Bir günde herşey nasıl değişir? Sevgiler ne zamandan beri pamuk ipliğine bağlı oldu? Yoksa biz sevmeye ve sevilmeye, aşka ve aşk fikrine o kadar açız ki; aşkımsı halleri hayalimizde yaratıp sonra kafayı duvara mı tosluyoruz? Bilemiyorum... Fakat Demet'in boşu boşuna fırtınalar kopartmayacağını adım gibi biliyorum. Hayırlısı olsun, buyrun Önder Bekensir'in anlattıklarına...
Bizim kafamız karıştı, sen söyle; ne oluyor, durum ne? Valla durum ortada. Demet'le konuşmuyoruz ve önümüzdeki hafta boşanıyoruz. Zaten biliyorsun, davayı geri çekti çünkü dediklerini ispat edemeyecekti, yeni dava açtı. Benim herşeyim oydu, onun herşeyi bendim; nasıl böyle olduk anlamadım.
Anlamamana imkan var mı? İnsan bilir, hadi söyle sence olay ne? İlk ne oldu?
İşle alakalı şeyler işte. Fakat işte olan şey işte kalır, niye evlilğine yansıtırsın? 'Önder sen bu işi beceremiyorsun' dersin, 'Yapamıyorsun' dersin. Üç gün önce 'Önder'le daha önce çalışsam dünya starı olurdum' diyorsun, şimdi benden iş yüzünden ayrılıyorsun. Bence daha önce kafasında bu işi bitirmiş. Bahane arıyor.

ŞAHSİ HESABIM ORTADA
Demet'in konserlerinde fazladan para aldığın, Demet'in bunu yakaladığı söyleniyor... Bu konuda ne diyeceksin?
O da yalan! Demet'in aldığı para belli, onun üzerine organizasyonu yapan karşı tarafın aldığı para bizi ilgilendirmez. Organizatör Demet'in parasının üstüne ne koyarsa koyar. Bütün hesaplar ortada, benim şahsi hesabım da ortada. Yalan bunlar.
O yalan, bu yalan; siz ne için ayrılıyorsunuz, insan oturup konuşmaz mı?
Bilmiyorum. Yemin ediyorum bilmiyorum, kulağıma bir şeyler geliyor ama söyleyemem. Demet, bütün arkasından konuştuğu insanlarla şu anda dost. Böyle çift karakter olur mu?
Benim bilgiğim Demet evliliğinde çok mutluydu, emek veriyordu... Bir kadının mutluyken bir anda böyle gemileri yakması için bişey olması lazım. Bilmiyorum. İşle alakalı bir şey varsa bunu işte çözersin. Ben orada şirket yürütüyorum. Demet'i bir yerlere taşımak için ofis kurduk.

RUH HALİM ÇOK BOZUK
Şu anki ruh halin ne?
Hiç iyi değilim Ayşe, ruh halim çok bozuk. Nefes alamıyorum, yemiyorum, içmiyorum, şu anda yaşamıyorum. SMS'le ayrılık olur mu Allah aşkına! Ama tabii bu kadar göz önünde olursan, hayatını herkesin gözüne sokarsan gayet doğal. Hiç özelimiz olmadı. 'Herşeyi yazma twitter'a' dedim, işte sonunda böyle oldu.
'Şaklaban', 'Şeytan', 'Kralına yol verdim soytarıyla ne işim olur' yazmışsın, Demet'in çok ağrına gitmiş. 'Daha boşanmadan bu kadar lafı insan karısı için nasıl söyler?' diyor.
Facebook hesabım hacklendi, ben öyle şey yapmam, yapmadım. Facebook güvenliğine de şikayet ettim. Kesinlikle yok böyle birşey.
Boşanmak istiyor musun?
İstemiyorum ama beni istemeyen birinin peşinden koşamam. Demetin çevresi beni sevmiyordu, bir kişi bile araya girmedi. Herkes Demet'i ATM olarak görüyor çünkü. Benim onu kontrol etmem işlerine gelmedi. Ben karımın herşeyiyle ilgilendim, Demet'i seviyorum. Ama onun beni sevmediğini anladım. Fakat benimle ayrılıp bir daha barışamaz, ben onurlu bir adamım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA