Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Veeeee döndüleeerr!

Magazin sayfamız gururlar sunar: 'Veee döndüler'. In ın ın ın ınnnnnn. Başlık bu! Peki dönenler kim? Lost Adası ekibi mi? Hayır. Friends? I-ııh. 'Alacakaranlık' dünyası yeni filmiyle sinemalarda mı? Yoooo, beklememiz lazım. Tamam buldum, buldum... Balık Ayhan ve arkadaşları. Hay Allah, onlar da değil. Dönenler sosyetikler... Bayram tatilinden dönen 'elitler'. Kimisi plus'lı kimisi plus'sız. Tabii magazin sayfası hazırlasam ben de döndüklerine pek sevinir, sevinç çığlıkları atabilirdim. Bomboş İstanbul'dan, AB'siz, Total'e bağlamış bir İstanbul'dan ne haber çıkacak ki?

NE GÜLDÜM NE GÜLDÜM
Üstelik maşallahları var, bu kitle 'veee dönerken' bile haber olabiliyor. Dün sosyetiklerin ve bir kısım ünlülerin havaalanı fotoğraflarını gördünüz mü? Ha haaay, ne güldüm ne güldüm. Yani aslında bendeniz yazarınız, o arşivlik fotoğrafları sadece görmekle kalmadım, hemencik her birini kestim, çekmeceye sakladım. Ay ne iyi ettiler de döndüler, tadım kaçtı mı çıkarır çıkarır bakarım, neşemi bulurum o fotoğraflarla ben. Bakın! Dedik ya 'Ve döndüler' diye. Evet! ' Ve döndüler'...

UÇAKTA AYAKLARI ŞİŞMEZ
Koca topuklu ayakkabılarıyla, daracık jeanleriyle, kıpkırmızı rujlarıyla, Louis Vuitton bavullarıyla döndüler. Onlar sen ben gibi değiller. Onlar adeta uzaylı ya da Mars kafası. Misal onların uçakta ayakları şişmez, senin şişer. Onlar, Amerika'dan İstanbul'a daracık pantolonla ferah ferah uçma yeteneğine sahiptir, sen değilsindir. Onlar havaalanında fotoğraflandıklarında jilet gibidir, sen ya sen! Yüzkarası sen! Sana söylecek lafım yok benim. Kalk git buradan. Onların kadınları kıpkırmızı rujla bekler bagajını. Ya sen! Hey kendini kadın zanneden... Suss! Cevap verme. Onlar uçağa binerken çizme de giyebilirler. Sanırım uçağı at zannederler. Sen yapabilir misin? Yapamazsın işte. O yüzden onlar İstanbul'a dönünce 'Ve döndüleeer' başlığı atılır, kadehler kaldırılır magazin eklerinde. Sen İstanbul'a dönsen ne fark eder, dönmesen ne.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA