Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ahhh Ivana ahhh Burcu

Şimdi ben bir kadın olarak Ivana Sert'e kızarım arkadaş! (Burcu'ya birazdan geleceğim.) Tabii onun hayatı, onun ilişkisi, onun kararı ama ne der annelerimiz; 'İlişkide eylem bir kere yapılır, tam yapılır.' O eylemin arkasında duramayacaksan, yelkenleri beş dakikada suya indireceksen; hiç adama hava atmayacaksın, boşu boşuna toz kaldırmayacaksın.
Hadi bir kadının ne istediğini bilmesi zor diyelim ama ne istemediğini daima bileceksin.

'DEKOLTE GİYEMEZ'
Kadın-erkek ilişkisinde; erkeğin, kadına ayar çekme, baştan yaratma, köşeye sıkıştırma, kıskanma, engelleme, kadını kendi yapan ne varsa elinden alma hali, benim önem verdiğim hatta kafayı taktığım bir konu.
Şimdi ne oldu? Moda programında jüri üyeliği yapan, giydiği kıyafetlerle konuşulan, takip edilen biri Ivana Sert.
Güzel kadın, ne giyse yakışıyor; mini de, dekolte de. Maşallah, nazar değmez inşallah.
Ivana'nın erkek arkadaşı; Ivana sanki şimdi dekolte, mini giymeye başlamış gibi, sinir krizleri geçirerek 'Benim kadınım dekolte giyemez arkadaş!' narasıyla Ivana'dan ayrıldı.
Biz de Ivana kendi tercihlerine karıştırmadı, resti çekti sandık. Hoop beş gün sonra Ivana ve sevgilisi el ele karşımıza çıktı. Gırtlağına kadar kapalı bir gömlek giymişti Ivana, yani sevgilisinin itirazını kabul etmiş.
Yani bütün her şey sevgilisinin kararına kadarmış. Oldu mu şimdi? Olmadı.
Ben Ivana Sert gibi güçlü görünen bir kadından aksini beklerdim doğrusu. Sevgilisiyle barışıyorsa eğer dekoltesiyle, minisiyle, kendi gibi olmak koşuluyla barışmasını umut ederdim.
Mesela Burcu Esmersoy da aynı ayarda cümleler kurmuş geçen gün. Sevgilisi ne isterse onu giyermiş, onun istemediklerini asla giymezmiş.
Neden kızlar, neden?
Aşk, sevgi, ilişki, paylaşım, mutluluk; döndü dolaştı elbise parçalarına mı kaldı yani?
Hiç düşünmez misiniz; 'Beni seven adam olduğum gibi sevmeli' diye. Hiç düşünmez misiniz; 'Ben hep canımın istediğini giydim, bu yaşa kadar geldim, bu adama ne oluyor?' diye.
Hiç düşünmez misiniz; 'Benim aklım fikrim, ayarım, görgüm, vizyonum yok mu, ben nereye ne giyeceğimi bilemeyecek miyim?' diye.
Hiç düşünmez misiniz; 'Beni değiştirmeye çalışan adamla uzun vadede mutlu olamam' diye.
Hiç düşünmez misiniz; 'Bugün eteğime, gömleğime müdahale edip hayatından çıkaran biri, yarın benden daha neler neler alabilir?' diye.

YAPMAYIN!
Sen hem modern, şehirli, çalışan, ayakları üstünde duran kadın profili çizeceksin, hem de sevgilinin kuklasına döneceksin.
Vallahi anlamıyorum.
İstersem mini giyerim, istersem boğazıma kadar kapalı gezerim; bu benden başka kimseyi ilgilendirmez.
Çok şükür kendi adıma karar verebilecek kapasitedeyim.
Bari siz yapmayın kızlar, etmeyin kızlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA