Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aman Özge!

Okuyor musunuz, model Özge Ulusoy, GÜNAYDIN'da moda yazıları yazıyor.
Bakalım başımıza yine ne gelecek, hangi şortu, ayakkabıyı, elbiseyi almazsak demode ilan edileceğiz merakıyla kendisini ilgiyle takip ediyorum.
Velhasıl ben bu takipleri yapa yapa bittim sevgili okurlar. Sürekli gerideymişim, koşup koşup asla yetişemiyormuşum gibi geliyor. Kitabı ayrı, etkinliği ayrı, mekanı ayrı, beslenmesi ayrı, sporu ayrı, cilt bakımı ayrı... Canına yandığımın trend meselesi bitmiyor ve bizi bitirmekten usanmıyor.

TERLİK GERİ GELMİŞ
Geçen hafta sonu Özge'nin köşesini açayım da ne göreyim!!! 'Hayııır' diye çığlık atarak gazeteyi öyle bir fırlatmışım ki, yanımda kahvaltı eden Yasemin'le Sevtap, eski sevgilim evlendi zannetmiş. Yani o bile daha iyi haber.
Terlikler geri gelmiş! Zaten bu geri gelmeler yedi bizi. Bu geri gelmeler oydu geleceğimizi.
Gözlerimiz ve güzel yaz günlerimiz için moda namına daha fena ne olabilir ki... (Erkeklerin slip mayo giymesi mesela...) 'Peki anlamadık Ayşe, parmak arası terliklerinle aşk yaşayan sen hangi terliklerden bahsediyorsun?' diye sorarsanız; topuklu ya da dolgulu burnu açık, üstü kalın bant şeklinde gelen terlikler...
O kadar çirkinler ki; Ugg'ları öpüp başınıza koyarsınız.
Aman Özge! Canım Özge!
Ciğerim Özge!
Bazı şeyler geri gelse bile söylenmez. Hiç gelmemişler gibi yapılır, yok sayılır, gözler kapatılır.
Bu terlikleri Rihanna da giyse çirkin, Madonna da giyse çirkin. Aman sevgili okur, sen de uyma bu modalara n'olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA