Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu tişörtler çocuklar için!

Beş güzel adam var, beşi de farklı işlerle uğraşıyor, yaşları 25 ile 50 arasında.
Mesela leziz yemekleriyle tanıdığımız ünlü şef Arda Türkmen biri, diğeri GQ dergisinin genel yayın yönetmeni sevgili arkadaşımız Okan Can Yantır, Eurosport'ta bisiklet yorumculuğu yapan Sarper Günsal takımın kaptanı, bisiklet tutkunu Berkem Ceylan ve işadamı Aydın Diricanlı diğer üyeleri.

HEDEF 2 BİN ÇOCUK
Bu beş harika adamı önce bisiklet tutkusu birleştirdi, sonra da bisikleti olmayan çocuklara bisiklet dağıtma arzusu 'Veloturk'ü kurdurdu.
Geçen yıl katıldıkları yarışlarla ve sponsorların destekleriyle bin çocuğa bisiklet verdiler. Bu yıl hedefleri 2 bin çocuk. Siz de bu şahane projeye destek vermek isterseniz, Niyazi Erdoğan'ın tasarladığı Veloturk tişörtlerinden alabilirsiniz.
Tişörtler New Balance mağazalarında ve sportsoul.com sitesinde satılıyor; bütün gelir çocukların bisikletlerine gidiyor. Çocuklar sevinince dünya bir başka güzel oluyor. Bisiklete binebilen çocuk özgürlüğü tadıyor, çocukluğunu bir başka yaşıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA