Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bodrum'un yeni güzeli

Belki de uzun zamandır Bodrum'un gelmiş geçmiş en güzel oteli Bella Sombra Hotel Türkbükü. Bu ismi bir kenara yazın, gözünüzü aşina edin çünkü bu yaz sık sık adını duyacak, gazetelerde, gurme köşelerinde, seyahat eklerinde karşılaşacaksınız.
Annem-babam yapsa yazmam, özellikle yakınlarımla ilgili satır oynatmaktan çekinirim ama bu Bella Sombra bir başka rüya. Oteli yapanlar; arkadaşlarım Şebnem Ercantürk ve Murat Özalp. İki hafta önce gittim, büyülendim, çıktım.

İTALYAN MUTFAĞI AĞIRLIKLI
Bella Sombra; Türkbükü ve Bodrum'un geneline göre farklı bir yer.
Beklenmedik bir yer. Konuklarını özel hissettiren ve gizli bir yer. Hem çok şık ve stil sahibi, hem de ev gibi.
İçeri adımını atınca çıkasın gelmiyor.
Türkbükü'nün içinde ama dışında gibi.
Yormuyor, görünme derdi taşımıyor, olmadığın gibi olmanı istemiyor, aksine dinlendiriyor. Şezlonga uzanıp saatlerce bahçeye, havuza, çiçeğe, taşa bakasın geliyor. Özellikle dikkatimi çekti, sabahtan akşama kadar çalan bütün müzikler itinayla seçilmiş. İtalyan mutfağı ağırlıklı yemekleri, İtalyan filmlerinden çıkma atmosferi ve uçmayan fiyatlarıyla restoranı çok ama çok iyi. Hele sunumlar; efsane.
Peki Bella Sombra'yı yaşamak için ille de orada kalmak mı lazım? Hayır.
Pazar akşamüstleri barbekü partilerine, sabah kahvaltılarına, akşam yemeklerine ve özellikle akşamüstü, yemek öncesi ve sonrası bembeyaz minderlere uzanıp keyif yapılan bahçe barına gidebilirsiniz.
Özetle; herkesin dilindeki bu oteli çok beğendim, bayıldım, Bodrum listemde aldım bir numaraya koydum. Demedi demeyin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA