Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Huzurlarınızda yaz magazini Top 5

Şimdiden bu yazın magazin gündem şampiyonları; plajlarda dedikodusu yapılacak, karpuzun çekirdeğini pırtlatırken üzerine fikirler beyan edilecek, ahkamlar kesilecek, sosyal medyada mavrası çevrilecek, can sıkıntısı çeken mutsuz vatandaşa ilaç gibi gelecek konuları belli oldu.
1. Bade İşçil-Malkoç Süalp boşanması ya da boşanamaması. 'Bade mi daha arıza, Malkoç mu?' sorunsalı. Başımızdan aşağı kova kova dökülecek kirli çamaşırlar eşliğinde dudakların büzülerek kafaların sağa sola sallanması, kınanması, safların belirlenmesi, 'Ama çocuğa yazık bence konuşmasınlar' sonucunu takiben daha çok ve daha çok bilgi edinme arzusu. El âlemin derdinin yine bizi germesi.
2. Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan'ın Çeşme-Bodrum-İstanbul hattındaki aşkları.
3. Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi ve 'Sinem Kobal'ın başını duvardan duvara vurması' beklentisi. Sinem Kobal'ın asla o taraklarda olmaması. Olmamasına rağmen yine de Sinem'e abanılması.
4. Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu aşkı. Sinem-Kenan havaalanında, Sinem-Kenan tatilde, Sinem-Kenan teknede... Pek yakında Sinem-Kenan Etiler'de bir etçiden çıkarken görüldü. Sinem-Kenan konserde, Sinem-Kenan sinemada, Sinem-Kenan AVM'de, Sinem-Kenan adalarda, düğünlerde, davetlerde... Artık neyse işte. Burada önemli olan çiftimize huzur vermemek, aşklarına portakal, limon, Bodrum mandalinası, artık ne bulunursa sıkmak.
5. 'Arda-Aslıhan çifti mi daha çok öpüşecek Sinem-Kenan çifti mi?' merakı. Kim kimi daha çok seviyor, kim daha çok aşık, kim daha önce evlenecek, kim nispette, kim pişman, kim kim kim konulu magazin metinleri, dedikodu çukurları.
Yeri gelmişken yazmadan duramayacağım; magazin basınının Kenan İmirzalıoğlu gibi bir adamı sallamaması kaç puan? Delikanlılığa sığıyor mu bu yok sayış? Sinem'i de, Kenan İmirzalıoğlu'nu da büyük sempatiyle selamlayan biri olarak böyle güzel bir çifte sevinip onlara mutluluklar dileyeceğimize; dönen bu Brezilya dizisi kıvamındaki senaryolar sizce de biraz yersiz ve art niyetli değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA