Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Eda Taşpınar'ın kariyeri

Bizim Mevlüt (Tezel) dünkü köşesinde Eda Taşpınar'la dalga geçmiş. Artık ben 'dalga geçmiş' diyeyim; siz 'sallamış', 'küçümsemiş.'
Eda için 'Kariyeri güneşlenmekten ibaret; bir de bilinçli bronzlaşmayı öğretecekmiş, hahahaha kadın közleniyor yahu' tadında cümleler kurmuş.
Köşe onun, fikir onun, istediğini yazar. Yazar da; bu dışarıdan bakarak kişileri değerlendirme, onların emeklerini yok sayma halinden genel olarak pek hoşlanmıyorum.
Eda arkadaşım değil ama kızın güneşlenmekten ibaret olmadığını yaptıklarına şöyle bir bakınca görebiliyorum.
Her sabah 6:30'ta kalkıyor mesela... Sahilde koşuyor, spor yapıyor. Bütün gün işlerinin peşinde. Markalara ayakkabılar, sandaletler, kıyafetler tasarlıyor. Bunların kampanyalarında yer alıyor. Reklamlarda oynuyor. Kendi adına piyasaya sürdüğü güneş yağı, güneş sonrası kremleri çok satıyor.
Yani bu kız güneşlenmekten ibaret değil, bu kız salak hiç değil ve sıkı çalışıyor.
Birileri de köşe yazarları için 'Aman canııım, oturdukları yerden iki yazı yazıp para kazanıyorlar, onlarınki de iş mi?' diyebiliyor, bu hiç adaletli olmayabiliyor mesela.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA