Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Beren gerizekalı mı?

Günaydın yazarı Mevlüt Tezel kardeşimle genelde aynı fikirde olmayız, olacak gibi de değiliz zaten.
Mevlüt bu kez, Beren Saat'in sosyal medyadan kendisine yapılan 'Niçin şehitlerimiz için paylaşımda bulunmadın, niçin tepki göstermedin?' saldırılarına cevaben yazdığı kısa mektuba yüklenmiş!
Almış, konuyu evirmiş çevirmiş 'Utan Beren! Sen huzurlu uyu diye o askerler öldü' başlığıyla bir yazı patlatmış. Sanırsınız terörün, bu çözümsüzlüğün, tüm acıların sebebi Beren Saat. Bi' soluklan Mevlütcüm, sen de genç bir kadını olur olmaz sebepler ve abartılarla hedef gösteriyorsun, farkında mısın?

MAGAZİNDE YAZIYORSUN
Sen toplumumuzun bazı durumlarda ne kadar hassas olduğunu bilmiyor musun?
Sırf yazın daha çok tıklanacak diye hiç de senin bahsettiğin anlamda bir yazı yazmamış bir kadını neden bu konuma koyuyorsun?
'Beren idealist bir oyuncu mu ki böyle politik yazılar yazıyor?' diye soru sormuşsun. Reklamlarda, popüler dizilerde oynuyormuş da... Pardon da Mevlütcüm, sen de magazin ekinde yazıyorsun n'aber!
Kızın oynadığı diziyle; siyasi görüşünün, sözünün ne alakası var? Bu kadar bel altı vurmak sana iyi geliyorsa, az daha vur.
Bir de Beren'in kendi yazdığına inanmadığını vurgulayarak demişsin ki; 'Beren'in akıl hocaları kim acaba, merak ediyorum.'
Beren gerizekalı mı? Türkiye'nin en başarılı oyuncularından birinin üç satır yazı yazacak aklı yok mu yani?
Onu güzelliğinden mi, ününden mi, kadın oluşundan mı gerizekalı sınıfına koyuyorsun?
Bunu da bir anlatıverirsen sevinirim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA