Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni yıldızımız Neslihan

Evde oturup yerli dizi izlemek gibi bir hobim yok. Yanlış anlaşılmasın, dizilere burun kıvırdığımdan değil. Bende dizi takip sorunu var. 'Aşk-ı Memnu' ve 'Muhteşem Yüzyıl'dan sonra elimi eteğimi çektim. Ancak denk geleceğim de, bizim kızlar ısrar edecek de öyle...
Ayrıca yerli dizi, gerçekten yersiz uzun. Bir dizi üç saat olur mu Allah aşkına! Özeti, yeni bölümü, reklamı, oyuncuların bitmeyen bakışmaları derken içim şişiyor doğrusu. Bir de sanırım bağımlılık yapıyor. Konuyu annemden biliyorum; hafta yedi günse, annemin dokuz dizisi var.
Geçenlerde aradım; "Anne ne yapıyorsun?" dedim. "Bu gece üç dizim var, hangisini izlesem, üçünü de aynı anda nasıl izlesem diye düşünüyorum" dedi. "İkisini dönüşümlü izle, birini de kaydet" dedim, ne diyeyim... Dizi sırasında ararsam asla bulamıyorum kendisini. "Anne ölüyorum" desem, "Dizi bitince öl evladım" diyecek, o derece takipte. Sevmiş mi, sevmiş...
Dizi dünyası, öyle bir dünya işte. Evinde haftalık dizi çizelgesi olan var. Tabii bu da bir zevk; gram eleştirmiyor, saygıda kusur etmiyorum. Tabii hayat pek numaracı; neyi anlamasam, neye kafam basmasa, çok şaşırsam başıma geliyor sevgili okurlar.
Bir süredir pek keyfim yok. (Nasıl olsun ki!) Sosyal hayat minimumda, evden çıkasım gelmiyor. Hal böyle olunca, ara sıra televizyon izlemeye başladım ve dizi âlemine daldım. Hadise bildiğiniz gibi, hep aynı çerçevede dönüyor; silahlar, hapisten çıkanlar, mafya, kavuşulmayan, ulaşılamayan aşklar, arkadan iş çeviren akrabalar, skandallar... 'Derdine dert eklemek isteyen buyursun' şekli. Ya ayıp olmasın ama dikkatimi çekti; Özcan Deniz'in bitmeyen bakışları ve güncellenememiş Yeşilçam halleri ne olacak? Valla izlenir gibi değil.

ÇOK ETKİLEYİCİ
Neyse... Yazıyı yazma sebebim; Burak Özçivit'le yeni bir diziye başlayan oyuncu Neslihan Atagül... İlk defa izledim 23 yaşındaki Neslihan'ı. Kızın fotoğrafları hikaye; ekranda nasıl büyüleyici, nasıl güzelmiş meğer. Kocaman gözleri, uzun saçları, masumiyetiyle öyle etkileyici ki, kanalı geçemiyorsunuz. Melek gibi, kamera onu sonuna kadar sevmiş yani... İyi de oyuncu.
Bana sorarsanız, yeni yıldızımız Neslihan olacak. Doğru projelerle devam ederse, herkes ondan söz edecek ve onunla çalışmak isteyecek.
Yolu açık olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA