Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadi bakalım kovalım!

Evet, Sayın Şükrü Avşar al sana kanıt, al sana kayıt. Ne yapacaksın şimdi? Kovacak mısın bu adamı, yoksa hâlâ 'Ekmeğiyle oynayamam, bana 'Yapmadım' dedi' mi diyeceksin? Buyur Şükrü Avşar, buyur...
Efendim konuyu bilmiyorsanız anlatayım. Saruhan Hünel denen adam, bir dizi oyuncusu. Sevgilisi gazeteci Edda Sönmez'i Pascal Nouma ile röportaj yapıp fotoğrafını da sosyal medyada paylaşınca tekme tokat dövmüş. İddia üzerine hakkında soruşturma açılan Hünel için sosyal medyada 'Kovun bu adamı' kampanyası başlatıldı. Hünel'in oynadığı dizinin yapımcısı Şükrü Avşar ise "Bana 'Yapmadım' dedi, kimsenin ekmeğiyle oynayamam" açıklaması yaparak bu sapık adamı kolladı. Ah ne talihsizlik! Ee erkeksen koruyanın kollayanın çok olur bu memlekette. Biz de dedik ki; peki hacı, sen bilirsin ama dövdüğü ispatlanırsa, kovmazsan adam değilsin! Nihayet bir gelişme oldu ve Edda Sönmez ile Saruhan Hünel'in telefon yazışmaları ortaya çıktı.
Misal şöyle:
Saruhan H.: Ulan niye dayak yedin geri zekalı?
Edda S.: Senin yüzünden... Aramda bi' şey geçmedi diyorum.
Saruhan H: Bak hâlâ anlamıyorsun. Bak aklıma getirme, beni delirtme!
Bak sen ya, kadın kendi geri zekalılığından dayak yiyor değil mi? Kadının kaşı gözü oynuyor değil mi? Kadın kaşınıyor değil mi? Sonra ne diyor, inanamazsınız. Edda Sönmez'i dövmekten beli ağrımış! Ay ne kadar üzüldük, karalar bağladık, kıyamayız ona. Zalimliğin seviyesine bakın siz. Manyak! Bu, kanıt değilse nedir sorarım size? Daha bekleyecek ne vardır?
Buradan yapımcı Şükrü Avşar'a sesleniyorum: Uzatmayın, kovun o adamı, hemen kovun. Bari yüreğimize sular serpilsin. Salı günü de yazdım, şimdi de yazıyorum: Bu adamları her yerden kovun, barınamasınlar, tutunacak dal bulamasınlar, başları dik dolaşamasınlar.
Hadi Şükrü Avşar, bekliyoruz hareketini. 'Kimsenin ekmeğiyle oynamam' vicdanına sığındınız madem, şimdi de 'Kadına şiddete müsaade edemem' deyiverin. Hadi, zor değil; altı üstü kadını koruyacaksınız, altı üstü bir ruh hastasına ceza keseceksiniz. Zor mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA