Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Insta şikayet

Rengarenk filtreler, pürüzsüz ciltler, Snapseed'den geçirmeler, selfiler, inceltmeler, boyfriend jeanler, keçe tasarımlar derken; Instagram'ın 2016 trendi belli oldu.
Ve huzurlarımızda; Insta şikayet!
Misal dün Özlem Yıldız, önceki gün Tuba Ünsal; canlarını sıkan, işlerine taş koyan kişilerin isimlerini, Instagram hesaplarını vere vere takipçilerine şikayet ettiler. Dolandırılmışlar, fikirleri çalınmış, oyuna gelmişler; neyse ne artık.
Önemli olan, başına gelen olayı, sana çekilen numarayı derhal ortalığa dökmek ve takipçilerine seslenmek: 'Ben ettim, siz etmeyin, aman bunlarla çalışmayın, ahan da isimleri mimleyin.' Biraz sosyal sorumluluk süsü, çokça had bildirme ve cümle âleme seni üzenleri rezil edip yüreğine su serpme eylemi bu.
Bakalım kimler kimler topa girecek, kimler kimler birbirine düşman kesilecek... Instagram âleminde 2016'nın ilk ayları bence bu şikayetler ve karşı ataklarla geçecek. Hadi hayırlısı.
'Aman takipçisi fazla olanın ayağına basmayın' derim ben.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA