Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

SABAH ve GÜNAYDIN yeni yılı karşılıyor!

Enerjimiz müthiş, içimiz kıpır kıpır, kafamızda planlar, 7/24 gazetemize odaklıyız. Yayın yönetmenimiz Şengül Balıksırtı komutanlığında, yayın koordinatörümüz Sinan Özedincik'in bitmeyen coşkusuyla hepimiz yeni yıla zımba gibi giriyoruz.
Fıstığım, fırlamam Funda Karayel eğlenceli fotoğraflara ve röportajlara imza atıyor, Bülent Cankurt zaten canımız ve sosyete haberlerinin kralı. Yüksel Aytuğ televizyonda yılların eleştirmeni, Mevlüt'le (Tezel) fikirlerimiz ortak olmasa da kalemi kopmuş gidiyor. Mert Vidinli gece hayatından, trendlerden, ünlülerden son gelişmeleri bildiriyor.
Beni soracak olursanız sanki işe yeni başladım. 12 yıl önceki heyecanım geri geldi. Sabahın 8'inde koşarak gazeteye gidiyorum. Yani bizim 2016'da yerimizde durmamıza imkan yok, sevgili okurlar. Sanatla, sinemayla, müzikle, hayatla, modayla, sürprizlerle, flaş haberlerle dopdolu geliyoruz.
Ve tabii ki bu zıp zıp halimizle 2016'nın gelişini partilerle kutluyoruz. İlk partimiz, Ulus 29'da. Konuklarımız ağır, konuklarımız çok özel. A46 Tuvana Büyükçınar, organizasyonda yine şıklığını konuşturacak besbelli.
İkinci partimiz ise Nişantaşı Biber'de. Bu kez sahne kuruyoruz, DJ Funky C'nin efsane performansı eşliğinde ben sürpriz yapıp yeni projemi ilk kez görücüye çıkartıyorum ve gece boyunca şarkılar söylüyorum. Bitti mi, hayır. Geceye katılan ünlü konuklarımız da performans sergiliyor. İşte öyle... Biz yeni yıla çok hazırız, takipte kalın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA