Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu iş burada bitmez!

Bazı aşklar bu şekil... Toz duman kavgalara, kıskançlıktan ortalığı yakıp yıkmalara, küsüp küsüp barışmalara, ağlama krizlerinden bulutların üzerinde yaşanan mutluluklara geçiş yapmaya dayanıyor. Bazıları aşkı uçlarda yaşıyor.
Besbelli pop şarkıcısı İrem Derici de aşkı, şuur kaybıyla el ele verdiren bir kadın. Sevgisi göklerde, üzüntüsü çukurlarda olan bir kadın. Duyguları gümbür gümbür, paldır küldür bir kadın. Şu sıralar İrem Derici'nin büyük aşkla evlendiği radyocu Rıza Esendemir ile ayrılacağı konuşuluyor. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişler. Bu, elimizdeki en büyük kanıt. Günümüz ilişkilerinin başı sonu sosyal medyadan belli oluyor zaten.
Sarmaş dolaş fotoğraflar bir anda silinerek 'Artık hayatımda yoksun' mesajı veriliyor.

DOBRA DOBRA BİR KIZ
Bir de bunun Whatsapp'tan engelleme boyutu var tabii. Artık karşılıklı oturup ayrılık konuşması yapmak ya da tam tersi karşılıklı oturup sorunları çözmek için çaba sarf etmek, herkese yük geliyor. Dün gece sarılıp uyuduğun sevgiline bu sabah kızıyor, onu sosyal medyadan siliyor, engelleri basıyorsun ve bye bye! Bu kadar pamuk ipliği, bu kadar halka açık ve bu kadar tahammülsüzce yani. İrem Derici; müzikteki başarısının yanında dobra dobra, köşeli ve iddialı açıklamalarıyla dikkatimi çekmiştir benim.
"Dedikodumu yapanlar kaba etimi yesin" der mesela, sallamaz. "Efsane olmadan ölmeyeceğim" der mesela, kafa tutmada sınır tanımaz. "Eşimle rüyalarımda bile beraberim" der mesela, aşkına limit koymaz. "Büyük aşığım, sürekli bir kaybetme korkusu taşıyorum. Ben böyle bir şey hiç yaşamadım" der mesela, aşkını haykırır, saklamaz.
Sosyal medyadan kocasına iltifat eden hayranlarına saldırır, sinirlenir mesela, kocasını deli gibi kıskanır. Bugünlerde sessizliğe gömülmüş İrem; arkadaşlarının telefonlarına bile çıkmıyormuş. Yakmış bütün fotoğrafları, yemek yemiyormuş, uyumuyormuş, dibe vurmuş. Ancak çok büyük aşıklar böyle yapar. Ancak çok büyük aşıklar atar köprüleri düşünmeden... Ama bilirim ki, ancak böyle aşıklar ayrılamaz kolay kolay. Nefes alamazlar birbirlerinden ayrı...
O yüzden magazin ahalisinin, akıbetlerini merakla beklediği (Var öyle bir meraklı Melahat grup!) İrem-Rıza ikilisi bence kolay kolay ayrılmaz; bu iş burada bitmez. Tez zamanda barışırlar, zaten barışsınlar. Aşk kolay mı canlar? Hele bu devirde...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA