Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu ara izlediğim 5 dizi

Artık 'Ayşe bana kitap önerir misin?' diyen yok, bugünlerde soru şöyle değişti: 'Ayşe bana yabancı dizi önerir misin? Ne izliyorsun?' Madem öyle, o zaman işte son günlerde dadandığım beş yabancı dizi:

'Quantico': Bollywood'dan Hollywood'a transfer olan, güzeller güzeli Priyanka Chopra'nın başrolde oynadığı bu dizi, FBI'a girmek için eğitim alan bir grup öğrenci ve patlayan bombalarla ilgili. Acaba suçlu kim?
'Blindpot': Bir çeşit '24' kıvamında diyebileceğimiz dizimiz, Times Meydanı'nda bir kutu içinde hafızası silinmiş olarak bulunan, dört yanı dövmeli gizemli bir kadın ve şifreleri çözmeye çalışan FBI'ın maceralarını anlatıyor. Sıkı dizi.
'Billions': 'Homeland'deki kızıl abimiz Damian Lewis, bu kez savaşçı, şımarık ama çok zeki bir borsacı milyarderi oynuyor. Karşısında ise onun yolsuzluklarını yakalayıp ipini çekmek için mücadele veren nefis oyuncu Paul Giamatti var. Harika bir dizi.
'Scandal': Ahh 'Scandal!' Son yıllardaki en favori üç dizi listemin içinde. Yeri değişmiyor. Her bölüm başka skandal. Olivia Pope'un askerleriyiz!
'Shades of Blue': Bildiğiniz şık, havalı, seksi Jennifer Lopez'i unutun. Kendisi, bu kez polis memuru. Dizide birbirini dolandırmayan, yalan söylemeyen yok. Jennifer Lopez müthiş oynuyor, kaçmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA