Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

‘Kalk gidelim’cilere...

Böyle de bir grup var. 'Bu ülkede artık yaşanmaz abi', 'Valla ben işleri toplayıp gidiyorum', 'Çoluğumu çoğumu burada büyütemem' grubu bu. Herkesin hayat tercihi kendine elbette. Gidene 'Aman Allah aşkına kal! Gitme dur, daha şimdiden deliler gibi özledim' diyecek halimiz yok. İsteyen gider, gider de ben artık bu 'Gideceğim' muhabbetinden pek sıkıldım sevgili okurlar. Sanki arkadaşlarını, çevrelerini, akrabalarını tehdit ediyorlarmış gibi bir hal. Zaten yıllardır bu konuda cümle kurmaktan bıkmamış ve fakat yerinden de milim kıpırdamamış arkadaşlar bunlar.
'Yıllardır durdun gitmedin, bugün gideceksen ee hadi buyur git de bizi yorma' diyesim geliyor kendilerine. Oysa tam da şimdi sahip çıkmalı vatana, tam da şimdi dimdik durmalı, tam da şimdi demokrasiye sarılmalı, tam da şimdi bize inanmalı, tam da şimdi geri adım atmadan çalışmalı değil mi? Vatan sevgisi kaçarak olmuyor değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA