Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sinemia sınırsız sinema!

Hazır sezon yaklaşıyorken, sinemaseverler için bomba bir hizmet çıkmış. Bilen biliyordur ama ben yeni tanıştım. Bizim sinema gurumuz Funda Karayel anlattı.
Sinema bileti ne kadar? Mesela Kanyon, Zorlu, Akmerkez, İstinyePark gibi AVM'lerde 20 TL. Artık değil. Nasıl mı?
Şöyle: Sinemia.com'a giriyorsun, kaydını oluşturuyorsun, bir-üç ya da dokuz aylık kartlardan birini seçiyorsun. İstersen aylık 40 TL ödeme yapıyorsun. Kartın üç iş günü içinde adresine geliyor ve Türkiye'deki tüm sinema salonlarında kullanabiliyorsun. Ve iki bilet fiyatına, bir ay boyunca her gün bir film izleme hakkı kazanıyorsun. Göster kartını, gir sinemaya.
'Her gün sinemaya gitmiyorum ki' diyeceksiniz ama haftada bir gitseniz 80 TL aylık sinema bileti masrafınız olacak. Bir de sevgilinizi, eşinizi götürdüğünüzü düşünün; bunu çarpın ikiyle. Bu sistemle ise, kişi başı ayda 40 TL verip filmi sinemada izleme keyfini yaşıyorsunuz. Üstelik sınırsızca... Sinemia'nın, sinema sektörüne büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA