Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadi bakalım Dr. Kuşhan yeniden sahada

19 yaşındaki Dila Kurt, 2008 yılında Polonezköy'deki Dr. Kuşhan Zayıflama Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.
45 günde 14 kilo veren genç kızın kalbi, uygulanan yoğun diyet ve spor programına dayanamamıştı. Bunun üzerine Dr. Muzaffer Kuşhan, bilinçli taksirle ölüme neden olmaktan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Ah o diyetler ah!
Gelin görün ki, OHAL kapsamında çıkarılan KHK (kanun hükmünde kararname) ile üç ay cezaevinde yattıktan sonra kurtuldu zayıflama gurusu.
Çıkışta da basın mensuplarına, 'Bunlar hep FETÖ kumpasları...
İlahi adalet tecelli etti, zaten kızın kalp sorunu varmış, ailesi bize söylemedi.
Eceliyle öldü, nereden bilelim canım!' tadında, 'Amaaan bana ne beee!' tipi bir açıklama yaptı.
Ben size hemen söyleyeyim, gayet basit... Efendim şuradan bileceksiniz:
Kliniğinize aldığınız, zayıflama ve spor programına başlatacağınız kişiye baştan aşağı check-up yaptıracaksınız.
Herkese aynı açlık diyetini ve işkence sporlarını dayayacağınıza, kişileri doktorlar eşliğinde tek tek ele alacak; yaşam tarzlarını, sağlıklarını ve neye ihtiyaçları olduğunu tespit edeceksiniz.
İnsanları koyun gibi sabah akşam yürütüp, kan ter içinde bırakıp, açlıkla terbiye edeceğinize, onlara alışkanlıklarını nasıl yeniden düzenleyeceklerini ve sağlıklı yaşamın ne demek olduğunu anlatacaksınız. Sizden yardım almaya gelenlere hakaret etmeyeceksiniz, rehberlik edeceksiniz. Bu kadar kolay, işin gereği bu kadar net.
Aldığımız müjdeye göre; 10 Eylül'de Polonezköy'deki sağlık kampını 4 yıldızlı otel olarak açacakmış Kuşhan. Ve oteline diyet mönüler de koyacakmış. 'Ben mönüme koyarım; diyeti yapan yapar, ben karışamam' diye de yol yapıyor. Bak baaak!
Bence Sağlık Bakanlığı, dikkatini bu otelin üzerinden çekmemeli.
Yanlış diyet, en az şişmanlık kadar tehlikeli çünkü. Siz, adam gibi sağlıklı yediren iyi bir diyetisyene gidin, küçük küçük sporunuzu yapın, yeter canlarım. Girmeyin bu toplara, aman ha!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA