Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gümüşlük’te farklı bir mağaza vanda sanat

Yıllardır önünden geçerim, 'başka zaman yaparız' sistemi sağolsun, bir türlü arabayı kapısına çekip içeriye bakma fırsatım olmamıştı. Artık bu sefer ertelemeyi bırakıp Limon'da yaptığımız nefis kahvaltının ardından Vanda Sanat'a daldım. İyi ki de dalmışım. Ben bu sıra dışı ve özel mağazaya bayıldım.
Efendim önce yeri bildireyim:
Vanda Sanat, Bodrum Gümüşlük'ün içinde, sahile paralel meşhur otoparka gelmeden yolun üstünde bir mağaza. Hemen altı da Vanda'nın sahibi Işıl Ekesan'a ait beş odalı, bir stüdyo daireli küçük otel Dokuzçeyrek.
Ankaralı Işıl Hanım, yaklaşık 10 yıl önce tası tarağı toplamış ve Gümüşlük'e yerleşip hem atölye, hem de mağazadan oluşan Vanda Sanat'ı açmış.
Müthiş bir zevki var. İncecik, astarsız derilerden kendine has çantalar, yelekler, aksesuvarlar yapıyor. En favori parçaları ise sandaletleri. Dört bir yandaki derilerden, kumaşlardan, metallerden seçip zevkinize göre sandaletler, çantalar, bluzlar da yaptırabiliyorsunuz. Cool parçalar peşinde koşanların mutlaka gitmesi gereken bir yer. Ha 'Yok ben Bodrum'a gidemem' diyorsanız da vandasanat. com adresinden ürünleri inceleyip bulunduğunuz yere sipariş edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA