Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Insta-fotografı

Günümüz kadınları stilleri bakımından ikiye ayrılmaya başladı. Bir bölüm Kim Kardashian misali; hâlâ abartılı makyaja, vamplığa, stil ikonluğuna, dekolteye, çabalı seksiliğe, kurgulanmış çekiciliğe oynarken, diğer bölüm tam tersine gidiyor. Ne yapıyorlar peki? Bizi; mecburen süslenmeye, olmadığımız gibi görünmeye, sürekli bedenimizde kusur aramaya, kırışıklıklarımıza düşman olmaya iten düzene nanik yapıyorlar! Sisteme 'Hoooop!' çekiyorlar.
Bu, kendilerini salıverdikleri anlamına gelmiyor elbet.
Sadece oldukları hallerini sevmeyi öğreniyor, her yaşta ve her halde güzel hissetmemiz gerektiğine dikkat çekiyorlar.
Mesela yeni albümünde sıfır makyajla karşımıza çıkan Alicia Keys, kırmızı halıda bile makyaj yapmıyor. Cameron Diaz da 'çizgilerim canım benim'cilerden...
Cindy Crawford, Lady Gaga, Adriana Lima, Sharon Stone, Beyonce ve Heidi Klum da makyajsız hallerini korkusuzca paylaşıyor.
Geçtiğimiz hafta Oscar'lı oyuncu Gwyneth Paltrow; 43'üncü yaşını Instagram'da paylaştığı makyajsız, dalgalı dağınık saçlı, kocaman gülümsemeli harika fotoğrafıyla kutladı. Makyajsızlık (no make- up); belki de kadınların başına gelen en iyi trend. Arkasındayız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA