Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

90 yaş güzelliği

Demek ki güzel bakarsan, güzel kalıyorsun. İşte kanıtı. Amerikalı kişisel gelişim yazarı, dünyanın çeşitli yerlerinde seminerler veren Louise Hay, 8 Ekim'de 90'ıncı yaşını kutladı ve bu fotoğrafta gördüğünüz gibi ışıl ışıl, pırıl pırıl, dimdik, dinamik ve enerjisinin doruklarında.
'Düşünce Gücüyle Tedavi', 'Hastalıkların Zihinsel Nedenleri' isimli kitaplarıyla tanıdığımız Louise Hay, düşünce gücünün önemini vurguluyor. Negatif duygulardan arınmamızı, korkularımızla yüzleşip onları temizlememizi öğütlüyor, bu konuda da yıllardır çalışmalar yapıp insanları bilgilendiriyor.
Atlattığı büyük hastalıklar, başına gelen tacizlerden sonra yaptığı kişisel gelişim çalışmalarıyla şimdi 90 yaşında, olağanüstü bir güzellikle karşımızda. Demek ki yazdıklarını, anlattıklarını birebir uyguluyor. Demek ki insan kendine eğilince, dışarıdan gelen etkilere takılı kalmayıp kendini iyileştirme yolunda emek verdikçe bambaşka bir hal alıyor. Gel de şu fotoğraftan sonra onun yolunu benimseme. Müthiş bir örnek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA