Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cem Yılmaz’ın sergisi

Böyle güzel fotoğraflara bakınca insanın içine güneş doğuyor sanki. Cem Yılmaz, oğlu Kemal'le 2012'den beri her yıl aynı pozu ölümsüzleştirmiş. Cem Yılmaz yatakta yatıyor, Kemal de babası Cem Yılmaz'ın sırtında. Ve bu nefis baba-oğul karelerini geçenlerde sosyal medya hesaplarından 'Baba oldun da naptın, sırtında mı taşıdın!' esprisiyle, sergi kıvamında paylaştı Cem Yılmaz.
Akıllı telefonlar ve sosyal medyanın anlık hatıralar yarattığı, çoğunun bir yıl sonrasına bile kalmadığı (Instastory'ler, Snapchat paylaşımlarımız sadece 24 saatlik!), fotoğraflarımızı bastırmaktan, elle tutulur albümler hazırlamaktan vazgeçtiğimiz günümüzde ilaç gibi geldi bana bu pozlar.
Basılı fotoğrafların önemini, yıllara taşıdığı duyguları hatırlattı.
Oysa bugünlerde telefonumuz, bilgisayarımız çöktü mü, kayboldu mu; anılarımız da uçup gidiyor. Cem Yılmaz'ın bu sosyal medya sergisi birçoğumuza ilham verecek gibi. Müthiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA