Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aleyna tamam, sıradaki...

İstediğinde basının yaratacağı dalgayı gördük. Basının gücünü ve ısrar ettiğinde alınan sonucu da gördük. GÜNAYDIN'ın konuya itiraz eden haberleri sayesinde, 16 yaşındaki pop şarkıcısı Aleyna Tilki artık içkili mekanlarda sahneye çıkamayacak. Sadece konserlerde şarkı söyleyecek, bar sahneleri içinse iki yıl daha bekleyecek. Fevkalade! Süper!
Girişte de dediğim gibi; madem haber takibi yapılınca, diretince, kıyametler koparınca olması gerekenler elde edilebiliyor, o zaman ben aynı hassasiyeti başka durumlarda da görmek ve okumak isterim.
Aleyna'nınkinden daha önemli, daha can yakan, hepimizin yaşantısını, çocuklarımızın geleceğini etkileyecek durumlarda...
Mesela tacize uğrayan çocuklar, mesela dayak yiyen ve hapsedilen kadınlar, hayal bile kurmaktan korkan genç kızlar, aile içi şiddete maruz kalan çocuklar, tecavüzler, neler neler... Hadi o zaman; madem Aleyna'yı çözdük, sıradakiler için hadi! Göster gücünü ey basın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA