Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cool, seksi ve popüler

Hadi size bugün bir mekan anlatayım da ağzımız tatlansın: Nişantaşı Must... Aylardır popülerliği almış gitmişti. İstanbul'un gezen ve görülmeyi seven ahalisinden sık sık duyuyordum.
Arda Türkmen'in şefliğini yaptığı ancak beklenilen yükselişi yakalayamamış (Dekorundan mı, mönüsünden mi, atmosferinden mi, kaderin cilvesinden mi bilemiyorum artık) Central'ın Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki yerine açılmış.
Günün her saatinde dolu; hem mahalle barı, hem de sadece Must için Nişantaşı'na giden bir kitle var.
Özelliği ne? Niçin bu kadar popüler?
İşte bu; hem bilinen, hem bilinmeyen bir denklem. Ortam, mönü, mekanın yeri, servis, fiyatlar, müzik, dekorasyon... Hepsini iyi bir kıvamda (kulak memesi) tutturup bir de şans meleklerini çağırınca, bu popülerlik işi oluyor galiba.
Neyse, Must'ın mönüsü ansiklopedi gibi değil, az ve öz. Dışarıda sigara içilebilir, bol yeşillikli bir bahçesi var. Haftanın her günü iyi bir DJ çalıyor. Ortam sıcak, samimi, loş ve seksi. Tuzu biberi tam yani.
Özel konuşmak için salonun arka tarafındaki masalara kaçabilir ya da bahçeye çıkıp sosyalleşebilirsiniz.
Trüflü köz patatesiyle aşk yaşayabilirim galiba! (Patates kafalı adamlardan daha iyidir değil mi? Üstelik trüflü!) Ağır ateşte pişirilmiş dana yanağı; mönünün en iddialısı ama henüz denemedim. Son sözlerim; ödediğiniz parayı hak eden, eğlenceli, cool ve rahat bir mekan.
Ha bu arada son gelişme: 26 Mart'tan itibaren Must'ta pazar 'drunch'ları başlıyormuş. Brunch değil drunch; (Drink'ten geliyor, anladınız siz!) yani şampanyalı, akustik cazlı, DJ performanslı brunch...
Bakalım drunch furyası dalga dalga şehrimizi saracak mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA