Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bodrum’dan hafta sonu raporu

Begonviller tamam, inşaatlar devam. 19 Mayıs gelmiş, ahali kendine gelememiş. Kısmet Haziran'a diyorum.
'Hadi bakalım, 2017 Bodrum yaz sezonuna hoşgeldik. Kimse bizi tutamaz, denize gireriz' derken, hava numara yaptı ve mayolar bavulda kaldı.
Yalıkavak Marina konserlerle, kutlamalarla sezon açılışını yaptı. Günaydın, Nusr-et, Tango derken yine etçiler içerisindeyiz.
Hadi hayırlısı...
Türkbükü sahilindeki balıkçı-bar Miam, kışın olduğu gibi en popüler mekan unvanını koruyordu.
Bu arada Türkbükü'ndeki Bella Sombra Hotel üçüncü yaş partisi yaptı. Meraklısına bilgi verirsek; otelin ünlü akşamüstü partilerinde cumaları yerli-yabancı pop şarkılarla Murat Çekem Orkestrası, cumartesileri de İskender Paydaş Orkestrası sahneye çıkacak. Bu yaz Bella Sombra'nın restoranı modern Akdeniz meyhanesine dönüşüp bir de canlı müzikle şenlenecek.
Gümüşlük, yine Gümüşlük... Mimoza'da varillerde ateşler, fonda Sezen'ler... Kahvaltıcı Mandarin'in zeytinli poğaçaları tam formunda. Sırt çantalı kızlar, erkekler yollarda.

Mimoza

HAZİNE, YALIKAVAK'TA
Geçen kış İstanbul gece hayatının en dolu, en uğramadan geçilmeyen mekanı Cihangir'deki Hazine de Yalıkavak'ta tam kadrosuyla 9 Haziran'da açılıyor. Hazine'nin arkasına da gece 02.00'den sabah 06.00'ya kadar Türkçe DJ müziği ile Bi Alt Kat geliyor.
Şu anda çardağın altında yazı yazmakta olduğum Tenel'i de yazmadan geçemeyeceğim. Burası Yalıkavak'tan Gümüşlük istikametine giderken, sol taraftaki küçük tabelasını görüp gireceğiniz, gittiğinizde de pek seveceğiniz bir aile işletmesi. Çiçekler, tavuklar, civcivler, ağaçlar arasında nefis bir kahvaltı edeceğinizi garanti ediyorum. Hele bir de kabaklı böreğe rastlarsanız, benim gibi dört dilimi gömüp 'Aa ne var ki canım, kabaklı yani' diye kendinizi teselli edebilirsiniz. Tenel'i kenara yazın.
Bodrum'dan bugünlük bu kadar... Eh Bodrum bu; yaz yaz bitmez.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA