Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Etel Baler'den modanın Instagram'ı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Etel Baler'den bomba bir hamle!
Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığı Fashiontalks isimli aplikasyon nihayet kullanıma açıldı. Uygulamanın kullanımı rahat ve eğlenceli. Şimdiden birçok tanınmış sima kullanıyor. Bu yepyeni çalışmanın detaylarını Etel Baler'den sizler için aldım:
Fashiontalks sadece moda resimlerinin paylaşıldığı bir sosyal paylaşım aplikasyonu.
Bu sayede, özellikle modadan anlayan stili olan bir kitleye hitap ediyorsunuz.
Bu uygulamayla kişilerin kıyafetlerini nereden aldıklarını tek bir tık ile görebilecek, bazılarına bir daha tıklayarak da direkt ürünün satıldığı sayfaya gidebileceksiniz.
Uygulamaya herkes girip görselleri beğenebiliyor ama görsel yüklemek için koda ihtiyacınız olacak. Bu kod, modaya daha ilgili insanlardan başlanarak sırayla veriliyor. Sahte takipçiler, profiller, reklam mesajları kabul edilmiyor.
Böylelikle modaseverlere ve tasarımcılara, gerçek bir platform sunuluyor.
Fashiontalks'da bir stili bütün olarak beğenmenin yanı sıra parça parça beğenmek de mümkün.
Bu sayede kullanıcılar giydikleri parçalardan en çok hangisinin beğenildiğini net olarak görmüş oluyor.
Uygulamanın hedefi; dünya çapında modadan anlayan, stili olan bir 'Fashiontalkers' topluluğu yaratmak. Beğenilen kullanıcıları dünyanın dört bir tarafında önemli defilelere davet etmek, birbirleriyle tanışabilecekleri davetler düzenlemek de gelecek planlarının içinde.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA