Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Açıkgöz olmak yetmedi!

Moda haftamız bitti ama dedikoduları devam ediyor. En ilginç olanının başrolünde Derya Açıkgöz var. Bilmeyenleriniz için; kendisi Hadise'nin kardeşi olur. Ayrıca Hadise'nin insanı hayran bırakan(!) stilinin de mimarıdır.
Gelelim konumuza... Derya Açıkgöz, sokak modası fotoğrafçılığının en önemli isimlerinden Timur Emek ile moda haftası öncesi irtibata geçer. Emek, Getty Images'ın fotoğrafçısı olduğundan dünyadaki tüm moda haftalarında bulunur ve en güzel kareleri çeker. Ama herkesin de fotoğrafını çekmez. Her çektiğini de yayınlamaz. Star isimlerle çalışır. Star değilsen de çok iyi bir stile sahip olman gerekir. İşine gösterdiği titizliği tüm karelerinde rahatlıkla görebilirsiniz. Derya Açıkgöz; Timur Emek'ten, yüksek bir ücret karşılığında moda haftası süresince Hadise ile birlikte fotoğraflarını çekmesini ister.
Bunda bir sorun yoktur. Ama Derya Açıkgöz açıkgözlülük yapıp sadece ve sadece kendilerinin fotoğraflanması şartını koşar. Timur Emek'in, aynı dönemde fotoğraflarını çektiği iki isimle çalışmasına son vermesini de ister. Bununla da yetinmez; Hadise ile defileyi izlerken ön sırada ya da arkadaşlarıyla sohbet ederken de görüntülenmek ister. Timur Emek'i birazcık tanıyan bir insan bile bunun çalışma tarzının dışında istekler olduğunu bilir.
Uzun diretmeler sonucunda Emek, "Ben bu şartlarda çalışamam" diyerek aldığı ücretin hepsini geri öder. Bu sebeple olsa gerek iki kız kardeş hiçbir defileyi seyretmeye gitmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA