Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Etkileyici ışıltılar...

Hafta içinde birbirinden etkileyici mücevherlerin sunumundaydım. Armaggan'ın 20 parçadan oluşan yeni koleksiyonu; Anadolu'nun masallara, efsanelere konu olan yöresel çiçeklerinden esinlenmiş. Topraklarımızda yetişen ama isimlerini unuttuğumuz ya da ilk kez duyduğumuz çiçekler, Bosporus Suites'in etkileyici dekorunun eşliğinde sunuldu. Markanın sofistike tasarımları hayranlık uyandırıcı güzellikteydi.
İstanbul Çiğdemi, Tekesakalı Çiçeği, Kafkas Zambağı, Ağlayan Gelin, Yılan Yastığı, Hüsnü Yusuf; unutamadıklarım arasında. Meraklılarının, toprağımızın zenginliğine sahip çıkan bu tasarımları yakından görmesini şiddetle tavsiye ederim.
Katıldığım bir diğer davet ise Etel Baler'in ev sahipliğinde Bvlgari'nin Diva koleksiyonu sunumuydu. Etel Baler, koleksiyonun en etkileyici parçalarından birini boynunda sergiledi. Ama benim gözler saatte takılı kaldı.
Üstündeki ara taşların oynak olması, işçiliğini daha da özel kılmış. Sadece davet için İstanbul'a getirilen karnaval maskelerinden esinlenerek tasarlanan Diva gözlük, eline geçen herkesi kısa süreliğine Venedik'e götürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA