Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bilmeden konuşmak!

Üç sene önce blog'umda konu ettiğim bir başlık, bugünlerde yine konuşulmaya başladı. Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun 2012 Oscar Töreni'nde giydiği kendi tasarımı elbise o günlerde alay konusu olmuştu. Müthiş bir yaratıcılıkla yaptığı mezura korsesi, kırmızı halının unutulmazları arasındaydı. Şansa bakın ki Moschino Pre-Fall 2015 koleksiyonunda, aynı bu mezuraya benzer detaylar kullanmış.

İLK JEREMY SCOTT YAPMIŞTI
Doğal olarak Gülşah Saraçoğlu da sosyal medya hesabında, zamanında elbisesini eleştirenleri 'kreatif zekası olmayanlar' diyerek eleştirmiş. Çok eğlendim okuduğumda.
Biraz da kendisi adına üzüldüm. Keşke 2012 yılında 'Bu fikir bana ait' diye övündüğü mezura olayının yine aynı sene Jeremy Scott'ın Adidas için çoktan tasarladığını biliyor olsaydı. Eminim bilseydi bu dramatik hatayı yapmazdı. Çünkü 2012'de bu detayı tasarlayan Jeremy Scott, şimdi Moschino'nun tasarımcısı. Adam yıllar önce kendi tasarladıklarından yine ekmek yiyor Gülşah Saraçoğlu da kendi kendine konuşup birilerine laf atmakla değerli vaktini harcıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA