Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Gecenin şıklık karnesi

Günaydın ailesi olarak önceki gün dostlarımızla yeni yıla çok keyifli bir partiyle 'merhaba' dedik. Yer, şehrin en gözde mekanı Ulus 29'du. Gösterişli ve etkileyici dekorasyonda A46 imzası, DJ kabininde ise en iyilerden Doğuş Çobakçor vardı. İş, sanat, cemiyet ve televizyon dünyasının bir arada olduğu gecede; bendeniz, tabii ki tahmin edeceğiniz gibi kim neler giymiş diye işimin başındaydım.

ÜREK'İN GERDANLIĞI
Hanımlar ya ışıl ışıl, pırıl pırıldılar ya da sırt dekolteleriyle tam anlamıyla göz zevkimi mest ettiler. Sitare Akdilek, Hande Can Yüce ve Etel Baler ilk aklıma gelenler. Ayşe Kucuroğlu ve Burcu Ziyal gecenin en ışıltılı isimleriydi. Burcu'nun Emilo Pucci elbisesinin ışıltısı, en zifiri geceyi bile aydınlatacak güçteydi. Feryal Gülman ve İdil Atakol artık ayrılmaz bir ikili; akıllarında yeni projeler var. Fatih Ürek'i görmeden önce Cartier gerdanlığını görüyorum. Yazılarımı överken, gözlerimi gerdanlıktan ayırıp da yüzüne bakmak çok zor oldu. "Seviyorum mücevherleri" dedi. Parmağındaki kimbilir kaç karatlık tek taşını gösterdi. Taşları seviyor ve laf olsun diye değil, yaşayarak kullanıyor. Yazarımız Özge Ulusoy hasta olmasına rağmen yanımızdaydı. Beyaz tulumu içinde çok şıktı. Yanımda Süreyya Yalçın. Yağmur botlarını mı giymiş diye bakıyorum ama hayır; yeşil gömleği ve maksi siyah eteğiyle gayet normal ve hoş. Makyajını çok beğendim. Ayşe Hatun Önal, baştan ayağa siyahlar içinde ama havası ve neşesiyle rengarenk, cıvıl cıvıl.
Bir masada Ümit Besen, Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy gibi ağır topları görüyorum. Tabii ki hemen Bülent Ersoy ne giymiş diye inceliyorum. Çok eleştirdiğim bir isim ama cesaretine sanırım kimse laf edemez. Yine devasa şapkası, eleştirilere burun kıvırdığı kürk mantosuyla fark edilmemesi imkansız.

ULUSOY İLE SELFIE
Begüm Tacir, karnı burnunda, şık siyah elbisesi içinde en güzel hamilelerden. Tüm sempatikliğiyle "Çağatay Ulusoy ile selfie çektim" diye fotoğrafı gösteriyor. Şapka taktığından fark etmemişim, meğer uzun süredir Çağatay ile yan yanaymışız. Hemen en büyük hayranlarından olan kızım için ergen moduna geçip "Ben de fotoğraf istiyorum" dediğimi hatırlıyorum. Son derece kibar bir şekilde ricamı kırmıyor ve selfie'mi çekiyorum. Evet, gerçekten de çok yakışıklıymış.
Yasemin Taciroğlu, tümü dantel kıyafeti ve deri biker ceketiyle, tüm Türkçe parçaları dansıyla süsledi. Burcu Karabacak fit hatlarına çok şık bir elbise seçmiş. Deniz Berdan kendi koleksiyonundan elbisesiyle sanki 'Ben dünyalı değilim' der gibi çok hoştu.

KARAHAN ENDİŞELİYDİ
Bir ara Elif Gönlüm aracılığıyla Alican Ulusoy ile tanışıyorum. Meğer kendisi uzun zamandır sıkı okuyucummuş. Kadınlardan alışığım ama beylerden yazılarıma iltifat gelmesine bir türlü alışamıyorum. Tabii ki çok hoşuma gitti
Pelin Karahan'a tam çıkarken rastlıyorum. Aşırı zayıflamış, harika görünüyordu ama yüzünde minik de olsa bir endişe vardı. ATV'de başlayacak olan dizisinin ilk bölümünün 31 Aralık gecesi yayınlanacağını az önce öğrenmiş. İlk bölüm için alışık olmadığımız bir taktik. Sonuçta yeni yılı dışarıda kutlamayan herkesin televizyonlarının açık olacağı bir gece.
Acun Ilıcalı da davete katılanlar arasındaydı. Oktay Kaynarca, Burak Kut, Gamze Özçelik, Tülin Şahin, Yıldız Çağrı Atiksoy, Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan ve daha kimler kimler... Farklı sektörlerden 300'e yakın davetlinin GÜNAYDIN ailesinin yanında olduğu, bol neşeli ve eğlenceli geçen gecenin sonunda hepimiz mutluyduk. Aklımızda ise tek soru vardı: 'Bir sonraki GÜNAYDIN partimiz acaba ne zaman olsun?'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA