Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni sezonu açtık

Bu hafta, moda anlamında epey hareketliydi. Hiç birini kaçırmamak için insan üstü koşuşturmayla istediğim tüm lansmanlara katılmayı başardım...

BUSE TERIM FOR DEFACTO: Buse Terim ve Defacto birliği tam gaz devam ediyor. Hem Buse, hem de marka için son derece verimli bir iş birliği. Buse, markanın 2016 yaz koleksiyonunu hazırlarken, zevkini ve tarzını eskiye oranla daha fazla yansıtabilmiş. Yaz aylarında günün her saatine uygun 56 parçadan oluşan koleksiyon; renkleri, çizgileri, ışıltısı ve rahatlığıyla gençlerin kalbini fethedecek.
Benim favorilerim ise payetli aztek şort, yeşil bomber ceket ile püsküllü tulum şort.

ÖZEM KESKİN: 2009 yılından bu yana çalışmalarına kendi atölyesinde devam eden Özem Keskin, 25 parçalık 2016 yaz koleksiyonunu sosyetenin modasever hanımlarına şık bir defileyle sundu. Beyazın ana renk olduğu koleksiyonda çiçek aplikeler, zengin dokular ve el işçiliği göz doldurdu. Defile davetlilerinden Sitare Akdilek, Berrin Okçu, Sinem Ayan, Özge Peker ve Eda Kosif'in beyaz Özem Keskin tasarımı kıyafetleri de pek beğenildi.

AUVINTAGE: Ahu Yağtu ile de ikinci el kıyafet ve aksesuvar butiği Auvintage'da bahara merhaba dedik. İkinci el takı sevdalısı olarak tabii ki ilk hedefim vintage küpeler oldu. Çekmeceler dolusu küpeler arasında hafif bir baygınlık geçirmiş olabilirim. 20'ler çizgisindeki abiye el çantalarının bulunduğu yer de en fazla vakit harcayacağınız bölümlerden. Bu arada gözüm orman yeşili Manolo Blahnik'lere takıldı ama 36 numara olmaları cebim için hayırlı oldu.

DYLA COLLECTION by AYŞEGÜL TOPLUSOY: Dyla markasının kurucusu Ayşegül Toplusoy, sanatçı Göksu Gül, moda ve sanata olan ilgisi ile tanınan Banu Alp ve BLOK Art Space adlı çağdaş sanat merkezinin kurucusu Hikmet Mizanoğlu'nun uzun süredir üzerinde çalıştıkları moda-sanat projesi tamamlandı. Ayşegül Toplusoy'un 10 parçalık deri koleksiyonu, Göksu Gül tarafından özenle seçilmiş desen ve renklerle donatılmış. Doğanın estetiğinden ve gücünden ilham alan koleksiyon, modayı sanatla buluşturmayı sevenler için hoş bir alternatif olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA