Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni trend selfie partisi

Ne tuhaf bir trend değil mi? Çünkü olayın kendisi tuhaf ve inanması güç ama maalesef gerçek. Sosyal medyanın kraliçesi Kim Kardashian, bir markanın Hamptons'da düzenlediği partiye katılıyor. Partideki tüm konuklarla selfie çekmek için, tam 700 bin dolara anlaşıyor! Bol hashtag'li, Snap ve Instagram'lı partide Kim, tüm katılımcılarla tek tek selfie çekmiş. İşin içinde dünyaca ünlü bir isim olunca tabii sosyal medya paylaşımları binlerce sayıya ulaşmış. Yani mekan güzelmiş, dekor harikaymış, ünlü listesiymiş falan hiç önemli değil. Basından hiç kimse çağrılmamış.
Sadece sosyal medya hedeflenmiş. Bizde de hep ünlülerin partilere katılım ücretleri tartışılıyordu. Sonrası , ünlülerin partilere evsahipliği yapmasına dönüştü. Belli ki bundan böyle ünlülerin, sosyal medya odaklı selfie çekme ve paylaşma ücretleri konuşulacak. Bakalım selfie partisini bizde yapmayı akıl eden ilk firma hangisi olacak ve hangi ünlüyle ne kadara anlaşılacak... Merakla kış sezonunu bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA