Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kimdir bu Gianluca?

Son bir aydır nereye baksam karşıma İtalyan Gianluca Vacchi çıkıyor. Karısıyla yaptığı 60 saniyelik tuhaf dansla adam sosyal medyanın über fenomeni olmayı başardı. Yanık teni, bol dövmeli ve kaslı vücudu, beyaz saç ve sakalıyla Tarık Mengüç'ün yaş almışı, Fedon'un fit olanı. Rengarenk ve cesur giyim tarzıyla ilgi çekmemesi zor. Peki kimdir bu adam ve sırrı nedir bu kadar sevilmesinin? Tabii ki para, güzel kadınlar ve yaşadığı zengin hayatı uluorta umarsızca yaşaması.

EĞLENCELİ AMA İÇİ BOŞ
49 yaşındaki Gianluca; adını ilk geçtiğimiz sene Zac Efron, futbolcu Christian Vieri ve Michelle Rodriguez ile olan dostluklarıyla duyurdu. Kendisi yatırımcı ve girişimci. İşletme ve finans mezunu ama nereden diye sormayın; internet de bilmiyor. Söylentilere göre 5 milyar Euro'luk bir servetin sahibiymiş ama bu servet nasıl olmuş diye araştırırsanız yine pek bir şey bulamayacaksınız. Şu an kendi isminde bir markayla yaşam tarzını satıyor. Açtığı internet sayfasının neye hizmet ettiğini anlamak imkansız. Koca laflı başlıkları tıkladığınızda sadece eşiyle olan fotoğraflarla karşılaşıyorsunuz. Ne satıyormuş derseniz, karşınıza 39 euroluk tişörtler çıkacak. Özetle adam cilalı hayatların son kahramanı. Eğlenceli, ambalajı şık ama içi boş bir paket.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA