Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sahte polemik sezonu açıldı

Vatana millete hayırlı olsun... Sahte polemik sezonunun açılışının, balık avlama yasağının kalkmasına denk gelişi tesadüf değil!
Bugünden itibaren birçok yeni dizi ve program görücüye çıkıyor...
O kadar çok yeni yapım var ki, aralarından bazıları kaliteli de olsalar, sırf medyada gündeme gelemedikleri için kısa sürede yayından kaldırılacaklar.

PR İÇİN TARTIŞMA

Ee rekabet bu kadar acımasız olursa, sahte polemik üretimi de o kadar artar. Av yasağının kalkmasından bahsetmem de bu yüzden. Şimdi birileri yemlerini attılar, sazanları bekliyorlar!
Asıl ilginç olan ise bazılarının gönüllü sazan olmaları! Çünkü haber ve röportaj desteği kimseyi kesmiyor. İzleyicinin en çok dikkatini çeken kavga, polemik vs.
Şimdi bazı gönüllü sazanlar, sırf kendi gruplarının program ve yapımları gündemde kalsın diye; suni, sahte polemiklere girecekler, haberiniz olsun!
Gelelim yeni sezonun 'in' ve 'out'larına... Tecavüzle tanıtım yapma rezilliği ne kadar 'out' olsa da aynen devam ediyor. Birileri tecavüz görüntülerini servis ediyor. Oyuncu da o sahneden nasıl etkilendiğini ballandıra ballandıra anlatıyor.
Sezonun trendi ise yapımcıların ahlak polisliğine soyunmaları ya da özel hayatlarıyla gündeme gelmeleri...
Oyuna gelmeyin arkadaşlar! Çünkü birileri "Bak bak şunlara, nasıl da tartışıyorlar" diye kıs kıs gülecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA