Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Eskişehirspor'lu Ender maç önceleri iki duble viski içmeyi adet edindi

'Vursamgol' adlı blog sitesi, futbol nostaljisi yapıp, gazete arşivlerinden çılgın haberler paylaşmış. Başlık atmaya bile gerek kalmadı!
Fotoğraf gayet net! Demek ki, eskiden futbolcuları taşıyacak sedyemiz bile yokmuş. O kadar fakirmişiz ki, doktorumuz da yokmuş.
Yayın tarihi meçhul haberde Boluspor- Davutspor maçında sakatlanan Bolusporlu Rıdvan'ı kucaklayıp taşıyan kişiden Naci Özkaya diye bahsediliyor. Bir maç haberinde hiç doktorun isminden bahsedildiğini gördünüz mü? Naci Bey, Galatasaraylı efsane Sarı Naci mi acaba?
Belki de bir yöneticidir.

FUTBOLU ÖZLEDİK

Ellerini havaya açıp dua edeni çıkarabildiniz mi? Haberin resim altında: "Altay'ın yeni parlayan yıldızı Mustafa (Denizli), Galatasaray maçlarındaki başarısının tekrarlamak için dua ediyor" yazıyordu.
Demek ki, o zamanlar futbolcularla muhabirler can ciğer kuzu sarmasıymış. "Hadi Mustafa şimdi dua et" denince akan sular duruyormuş.
Gelelim en çılgın habere... Eskişehirli Ender yaşıyor mu acaba? Baksanıza tıpkı Ajaks'lı Kaiser gibi her maç öncesi iki duble viski içermiş.
Haberin metni daha da çılgın. Aynen şöyle başlıyor:
"Hani bir Kaiser vardı Ajax (galiba o zamanlar başlıklarda yabancı isimler okunduğu gibi yazılıyordu) takımının fırtına sol açığı...
Evet, Kaiser her maç öncesi bir-iki bardak alkolü mideye indirmeyi adet edinmişti. Bu durum hayretler içinde bırakmıştı bizleri... Ama Kaiser, hem Beşiktaş'a hem de Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçlarda birer gol atıp, futbol ziyafeti çekmişti."
Hem haber hem de gazetede küpürü yarıda kesilmiş. Blog'un sahibi arkadaş, keşke haber metninin tamamını verseydi de, yerli Kaiser'in maceralarını da okusaydık.
İki kadeh viski içip, maça çıkmak nasıl bir şey acaba? Bu soruyu herhalde alkolik efsane George Best yanıtlardı? Gerçi o da hayata veda ederken "Hayatımdaki her şeyi çalımladım, alkol hariç" diyordu.
Futbolda nostaljik takılmak bile ayrı bir keyif. Ah futbol ah... Çabuk gel, çok özledik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA