Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Kırdın kalbimi' klibini kim sildi?

Evet, Nihat Doğan'ın, metalci ceketi ve çocuksu ince sesiyle kırdın kalbimiğğğ (şangırtt, cam kırılma efekti), gel aal gönlüğümüüü (şangırt) diye seslendirdiği ölümsüz eseri 'Kırdın Kalbimi' şarkısının klibi internette yok.
Silinmiş. Acaba kim sildirdi?
Vallahi ben Nihat Doğan'ın yerinde olsam, Türk insanının hafızasına bir daha silinmemek üzere kazınmış bu şarkının klibine, ne yapıp edip sahip çıkardım.

RAHATSIZ MI OLDU?
Herkesin rahatsız olduğu, keşke olmasaydı dediği görüntüler vardır. Yoksa bu klip de Nihat Doğan'ı rahatsız etmiş olmasın?
Kim bilir belki de klipteki halini unutmak istemiş olabilir mi?
İnternetten anlayan bir arkadaşımla konuştum. "Bu klibi kesin Nihat Doğan sildirmiştir. Çünkü klibin yer aldığı her internet adresi için ayrı ayrı başvurulmak zorunda" dedi.
Evet, bu işi yapanlar, Google'dan görüntü sildirenler de var.
Öte yandan bir sanatçının; yıllarca ekranlarda dönen klibini internetten sildirmesi bana yine de garip geliyor.
Bu arada bu klibi silenlerin unuttuğu bir şey var; onu da ben okurlarıma seslenerek hatırlatayım.
Sevgili okurlar! Mutlaka bu klip; Türkiye'deki milyonlarca bilgisayardan birinin masa üstünde kayıtlı. İnsanlık namına lütfen bu klibi bulup internete koyun.
Koyun ki, ışık hızıyla yayılsın ve dünya döndükçe bu klip izlensin.
Kimimiz bu kliple eski günleri düşünüp gülsün, kimimiz de efkarlansın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA