Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Reina'dan ambulansla kız kaçırmak

Sibel Can'ın kızı Melisa üç gece önce Reina'da arkadaşlarıyla eğlenmiş, alkolün dozunu fazla kaçırmış. Dışarı çıktığında ise gazetecileri görünce panikleyip gece kulübünün otoparkındaki kulübeye saklanmış.
Sonra bir ambulans, Melisa'yı Reina'dan almış, yoğun trafiği siren çalarak yarıp Kuruçeşme'deki benzincide durmuş. Melisa da taksiye binip güya gazetecileri atlatmış.

EĞLENMEK HAKKI
Benim ulaştığım kaynaklara göre de haber doğru. Görüntüsü de varmış ama çeken TV kanalı henüz yayınlamadı. Bu yazı yayımlanmadan ekrana çıkabilir. (Yayınlanmazsa da ayrı bir tartışma konusu çıkar!)
18 yaşında bir kız işte...
Haber olmayayım' derken, magazincilere haberin alasını sunmuş Melisa. Gençlik bu, olur böyle vakalar... Melisa'nın da eğlenmek hakkı ama herhalde annesinin öğrenmesini istemedi.
Öte yandan Reina'nın alkolü fazla kaçıran ya da sağlık sorunu yaşayanlar için hazır tuttuğu ambulansın da, mekândan kız kaçırma işine yaradığını öğrenmiş olduk!
Reina'cıların farkında olmadığı şeyse; bu tür olayların ve çıkan haberlerin, ambulansların bazen trafikten kurtulmak için kullanıldığına dair oluşan kanıyı destekliyor olması.
İnsanlar bu ve benzeri olaylar yüzünden ambulanslara yol vermiyorlar artık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA