Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Herkes Başbakan'a mektup yazıyor

Oktay Kaynarca'nın Başbakan'a yazdığı mektuptan ne zaman haberdar olduk? Tam da Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ustura Kemal' başlamadan önce. Kaynarca mektup yazdığını nerede açıkladı? Tesadüfe bakın ki yeni dizisinin tanıtım toplantısında.
Ben dahil çoğu yazar bu polemiğe girdi, haberler yapıldı, Kaynarca röportajlar verdi, canlı yayınlara bağlandı, hâlâ da bağlanıyor.
Tüm bu curcuna, alt tarafı Kaynarca ile eşi teknede görüntülendi diye...
Daha önce Kaynarca sevgilileriyle Bodrum'da deniz kıyısında, teknede görüntülenmedi mi? Görüntülendi. Dün yazdım, fotoğrafını da koydum hatta. Peki sonuç?

REKLAM VE TANITIM ÖNE ÇIKIYOR
'Kurtlar Vadisi'nden sonra bir türlü dikiş tutturamayan, programları dizileri iş yapmayan, türkü programı sunmaya başlayan Kaynarca'nın sonunda dizisi tuttu. 'Ustura Kemal' TNS'nin reyting sonuçlarına göre ikinci sırada!
Evet, kimse Kaynarca gündemde diye kötü bir diziyi izlemez ama artık o kadar çok dizi ekrana geliyor ki, içlerinden birini seçerken oyuncusu gündemde olan ya da haberi reklamı çok yapılan tercih ediliyor. Bu hayatın her alanında böyle; reklam ve tanıtım bazen, yapılan işten bile daha fazla önem arz ediyor.
Dün Seda Sayan'ın da Başbakan'a mektup yazdığını öğrendik. Tesadüfe bakın ki, Sayan'ın da programı yeni başlıyor. Tam 2 milyon dolara TV 8'e transfer oldu. Sayan, Kaynarca'ya göre mektubunda daha damardan bir konuyu, Türkiye'nin en trajik sorunu terörü seçmiş.
Terör konusunda "Emrinizdeyim" demiş.
Daha önce neredeydi Seda Hanım da şimdi birden terörü ve şehitleri hatırladı?
Sayan'ın mektubundan nasıl haberdar olduk dersiniz? Menajeri tek tek aradı magazin servislerini, "Seda Hanım Başbakan'a mektup yazdı" dedi.
Mektup kişiye özeldir; kimse görmesin, açılmasın diye zarfı güzelce yalarsın.
Bir dahaki sefere şu zarfı güzel yalayın, niyet amaç belli olmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA