Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Messı ile Cem Yılmaz'ın ortak yönü

Cem Yılmaz'ın 'standup film'inin Türk sinema tarihinin en kârlı işi olacağını daha önce yazmıştım. Çünkü 'CM101MMXI FUNDAMENTALS', Cem Yılmaz'ın sahnede sergilediği oyunların bir kolajı.
Elbette ortada bir emek var; dört ayda hazırlandı, iki ana gösteriyi en başarılı görüntü yönetmenlerinden Gökhan Tiryaki çekti. Ama Cem Yılmaz bu film için ne set kurdu, ne aylarca senaryo yazdı, ne de oyunculara para verdi! Kopya ve tanıtım masrafı dışında; neredeyse sıfır maliyetle hazırlanmış bir yapım, dört günde 6.1 milyon TL'lik gişe yaptı!

PARA BASIYOR
Şimdi bazıları "Vay be, ne para kırdı Cem Yılmaz; şimdi bir de bunun DVD'sini çıkarır" diyor. İşte bu yanlış bir yaklaşım!
Messi'nin çok para kazanmasını kafaya takıyor musunuz?
Cem Yılmaz da Messi gibi, Allah vergisi bir yeteneğe sahip. Messi ya da Cem gibi müthiş yeteneklere; seçilmiş, özel insanlar gözüyle bakmalıyız.
Onlar bu dünyaya, biz hayattan keyif alalım diye geldiler. Kazandıkları paraya kafa yorarsanız onlardan aldığınız haz duygusu azalır.
Ayrıca Cem Yılmaz istese şimdi kazandığının iki katını da kazanabilir ama o performans açısından hep daha iyinin ve kalitenin peşinde koştu!
Başka bir Cem Yılmaz var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA