Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlü Türk düşünürü Avşar!

Hülya Avşar verdiği Ayşe Paşalı pozundan sonra pişman olmuş. Söylediklerini anlayabilecek kapasitede gazeteci-yazar yokmuş. Meğer Avşar "Akıllı kadın bir kere dayak yediyse, ikinci kez neden yesin ki? Önünde çok seçenek var. Mesela Mor Çatı'ya, emniyete gider" demek istemiş. Ancak aklı kıt gazeteci ve yazarlar "Akıllı kadın dayak yemez" lafını yanlış anlamış.
Yahu Zizek misin, Chomsky misin de komplike açıklamalar yaptın ve biz seni anlamadık!

KABAHAT MEDYANIN
Basında çıkan açıklama aynen şöyleydi: "Sadece erkekler dövüyor diye bir şey yok, kadınlar dayak yiyor gibi geliyor bana. Kadının kaşınanı var, kaşınmayanı var, haksız yere dayak yiyeni var. Dayak konusunda bazı kadınlar hafif kaşınıyor. Adamı tahrik ediyorlar. Akıllı kadın dayak yemez."
Hem medyayı aşağılıyor, hem de yalan söylüyor. Eğer bu açıklama doğru değilse, neden Ayşe Paşalı pozu eleştirilinceye kadar bu haberi düzelten bir açıklama yapmadı?
Kabahat yine basında. Son döneminde kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan, ne dizisi, ne albümü tutan, film teklifi bile almayan, sadece Acun Ilıcalı'nın yarışmalarındaki vasat jüri yorumlarıyla konuşulan Avşar; cahilce açıklamalarına rağmen hep gündemde tutuldu.
Avşar baktı, "Bunların yüzüne tükürsem de 'Yarabi şükür' diyorlar" dedi ve hakaretlerine devam etti.
En iyisi yazımızı kimselerin anlamadığı ünlü Türk düşünürü Hülya Avşar'ın müthiş tespitleriyle noktalayalım:
"Tiyatroda yüksek ses, duyguları yok ediyor."
"Hıristiyanlık, bizim dinimizde olduğu gibi; dört semavi dini, kitaplarıyla peygamberlerini kabul eder."
"Bence artık üçüncü bir ırk var. Hani kadın, erkek... Bir de artık üçüncü bir ırk olarak gay'ler ve lezbiyenler... Ben bunu bir hastalık olarak görüyorum."
"Ona da (Ruhi Su) buradan selam yollayayım, eğer yaşıyorsa..."
"Sadece güzel yaşlanıyorum. Çünkü estetik, botoks, götoks yaptırmadım."
"Teniste en iyi hareketlerden biri; topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini belirledim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA