Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hanımların son kalesi düştü

Hollywood'un gözde bekarı George Clooney'nin Lübnan asıllı avukat Amal Alamuddin'le evlenmesi bizde de kadın hayranlarını şaşırttı, hatta bazılarını üzdü. Alamuddin'i, Clooney'ye yakıştıramayanlar çoğunlukta.
İşte sosyal medyada Alamuddin ile ilgili çıkan bazı yorumlar:
"George Clooney'nin kendisini ezik gösteren bir kadınla evlenmesi beni derinden yaraladı. Minnoş, aptal manken gibi olmuş kadının yanında."
"İsmi de enteresan. Amal Alamuddin diye isim mi olur? Ekmeleddin'den farkı yok, ne komik isim."
"George Clooney görebildiğim kadarıyla büyük, güzel ve siyah bir gözlükle evlenmiş."
"O zorlama stil ile yeni gelinin işi zor."
"Sen bunca sene bekle bekle, git kemik suratlı bir kadın al. Son kale de düştü. Ah George, senden şöyle taş gibi bir sarışın beklerdim."

STRATEJİK EVLİLİK
George Clooney'yi kaptılar mı, yoksa ünlü aktör stratejik bir hamle mi yaptı; bunu ileride öğreneceğiz. Elbette Clooney'den sevmediği birisiyle evlenmesi beklenemez. Ancak Amal'ın mülteci sorunları ve insan hakları davalarına bakan Oxford mezunu bir avukat olması, Clooney gibi insan hakları ihlallerine karşı eylemlere katılan ve çevresel sorunlara dikkat çeken onurlu bir sanatçı için önemli ayrıntı!
Yeri geldiğinde ABD politikalarını filmlerinde ve konuşmalarında eleştirme cesareti gösteren Clooney'nin; politikaya atılacağı ve ilk hedefinin Kaliforniya Valiliği olduğu konuşuluyordu.
Amal ile evliliği de siyasi kariyer için bir hamle olabilir. Şimdiden yazayım; ben de Clooney'i geleceğin ABD başkan adayı olarak görüyorum. ABD başkanlığı, Clooney'e yakışır. Clooney'nin, rahmetli ABD Başkanı Ronald Reagan'dan eksiği yok fazlası var; hem daha iyi aktör, hem de daha karizmatik.
Belki Ortadoğu'ya barışı da 'Syriana' filminde oynamış Clooney gibi hümanist bir aktör çözebilir. Yürü be George Clooney, kim tutar seni.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA