Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Murat Boz müziği unuttu

Hazır pop müzikteki üretim kısırlığından bahsediyorken şu soruyu sorayım: Murat Boz'un hiç hit kabul edilecek bir şarkısı var mı? Boz fanatikleri kendilerini çok zorlayıp belki bir-iki şarkı söyleyebilirler ama bu soruya olumlu yanıt veren bir müzik eleştirmenine ben daha rastlamadım. İşte pop müziğin Türkiye'de düştüğü acıklı durum bu.
İlk çıktığında Murat Boz'dan Tarkan ve Kenan Doğulu'nun veliahtı olarak bahsediliyordu. Yakışıklı, imajı sağlam bir genç müzisyendi ama hit şarkı üretemediği için bir türlü gerçek bir pop star olamadı.
Boz şimdilerde müzik yapmayı da bıraktı galiba; asıl işi yarışmalarda jüri üyeliği yapmak. Ee jüri üyeliği kolay iş ayrıca; kestirme yoldan gündemde kalıyorsun. Ama nereye kadar? Boz kendi mesleğini yapmadan yüzünü ekranda bu kadar çok eskitmeye devam ederse, gelecekte tamamen unutulur; haberi olsun! Şov dünyası nankördür, üretmeyen bir müzisyen de piyasadan kolay silinir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA