Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahan'ın gizlice film izlemesi...

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın 'Pek Yakında' filmini Etiler Alkent'teki sinemada izlemiş. 'Ne var bunda?' demeyin. Çıkan haberlere göre Şahan, cumartesi gecesi 00.30 seansında sinemaya gitmiş. Işıklar kapandıktan sonra salona girmiş, siyah şapkası ve siyah eşofmanı ile dikkat çekmemeye çalışmış. Salonda çıkışa yakın bir koltuğa oturmuş. Haberlerde verilmek istenen mesaj açık: Şahan filmi gizlice izlemiş, tanınmak istememiş ama yine de onu görüp tanıyanlar olmuş.

ANLAMSIZ REKABET
Bu haberle ilgili bir yalanlama gelmedi. Eğer bu haber doğruysa, Şahan'ın bu gizlice film izleme kaygısından, aslında bir komedi filmi çıkar.
Şahan'ın ayrıca Twitter'da, 'Pek Yakında'nın gişesinin düşük çıkmasıyla, esprili bir şekilde dalga geçtiği de konuşuldu.
Şahan Gökbakar-Cem Yılmaz rekabeti, Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinden farksız oldu. Dünyada buna benzer bir rekabet de yok galiba!
Yani bir komedyenin, başka bir komedyenin gişe hasılatıyla dalga geçtiğine ben rastlamadım.
Halbuki Şahan da, Cem de Türk sinemasının iki lokomotifi... İkisi, gişede ne kadar çok iş yaparsa, Türk sinema sektörü de o kadar çok gelişir.
Şahan'ın 'Pek Yakında' filmini gizlice izlemesi de garip. Kendini gizlemeden izlese, ne olacak ki? Öyle yapsa, daha çok alkış alır aslında. Yıllar önce daha Şahan Gökbakar'ın yıldızı parlamamışken, Cem Yılmaz büyük bir olgunluk örneği gösterip Şahan'ın bir skecinde rol almıştı. Cem, o zaman stüdyoya gizlice girmemişti! O skeçte rol alarak, genç meslektaşına destek vermişti.
Cem, 2011 yılında 'Çalgı Çengi' filmini çeken ama mali sorunlar yüzünden filmin dağıtımını yapamayan Murat Cemcir ve Ahmet Kural'a da destek olmuştu.
Cem'in meslektaşlarına yaptığı birçok kıyak var. Şimdi ise Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın filmleri, gişede Cem Yılmaz'dan daha çok iş yaptı. Yılmaz'ın, bu komedyenlere sektörde tutunabilmeleri için destek olması, büyük bir adamlık göstergesidir. Keşke bu sektörde, Cem Yılmaz gibi gençlere destek olan daha çok sinemacı olsa...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA