Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Demir'in lise aşkı

Demir Demirkan'ın, uğruna Sertab Erener'le 18 yıllık ilişkisini bitirdiği sevgilisinin lise aşkı Seda İnce olduğu söyleniyor. Demirkan ile İnce, yıllar önce İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nde okurken birbirlerine aşıklarmış.
Bir kadını sevgilisinin yeni bir aşka yelken açması mı, yoksa eski sevgilisine dönmesi mi daha çok üzer? Elbette bu sorunun yanıtı kişiden kişiye değişir. Ancak bu son çıkan haber doğruysa, kadınların Demirkan'a öfkesi azalır diye düşünüyorum.
Çünkü ünlü şarkıcı, 18 yıllık ilişkisini çıtır bir sevgili için değil, lise aşkı için bitirdi. Malumunuz, çoğu orta yaşlı erkek genç sevgili için ilişkisini bitiriyor!
Demirkan'ın çıtır sevgili peşinde koşmaması da aşk adamı olduğunun göstergesi olabilir. 'Ha yeni, ha eski sevgili; arada bir fark yok' diyenleriniz olacaktır; bence var.

DAĞ GİBİ ERKEK!
Sertab Erener yıllar geçtikçe fitliğini kaybederken Demir Demirkan olgunlaştıkça daha çekici, karizmatik bir erkek oldu. Bu benim değil, sosyal medyadaki kadınların yorumu. Hatta Demirkan'a kendisinden yedi yaş büyük Erener'i layık görmeyen fanatikleri bulunuyor. "Dağ gibi erkek, Sertab'a takıldı kaldı" diyenler bile var. Umarım bu yorumlara şaşırmadınız. Kadınlar hemcinslerine karşı daha acımasız oluyorlar.
Ayrıca lise aşkına dönmek, genelde filmlerde olduğu için; Demirkan'ın bu tavrı daha da çok ilgi çekiyor. Özetle Demirkan, Erener'den ayrılarak kadınların gözünde popülerliğini artırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA