Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'İyi Fikir'de kavga ve kaos yok!

TRT 1'de sabah kuşağında yayınlanan 'İyi Fikir' tıpkı adı gibi...
Programda hafta içi her gün belli konu ve konukların olması iyi fikir.
Örneğin her pazartesi kalp cerrahı Halit Yerebakan, sağlık sorunlarını ele alıyor. Salıları psikiyatri ve psikoterapi uzmanı Dr. İbrahim Bilgen psikolojik sorunları, çarşambaları İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül manevi konuları ele alıyor.
Perşembeleri 'İyi Fikir'in diyet günü; sağlıklı beslenme ve kilo vermeyle ilgili tüyolar veriliyor.
Cumaları ise Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor.
Elbette programda yemek tariflerinden moda tüyolarına kadar daha birçok farklı, ilgi çekici bölüm var ama her gün sabit uzman konukların olması izleyicinin ne izleyeceğini bilmesi açısından güzel.
Bu format izleyicide devamlılık sağlıyor, programa alıştırıyor.
Genelde sabah programlarında bir kaos var; o gün kimin çıkacağını, hangi konunun işleneceğini izleyici bilmiyor. Bu kaosu yaşatmadıkları için 'İyi Fikir' başarılı.
Elbette Esra Harmanda'nın samimi ve içten sunumu da programın itici gücü. Harmanda; sempatik tavırlarıyla izleyicilere pozitif enerji yüklüyor, güne iyi başlamalarını sağlıyor.
Hanımlar, eğer aradığınız kavga ve polemikten uzak, seviyeli, faydalı, bilgi dolu bir programsa; 'İyi Fikir'i tavsiye ederim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA